Sedarelll Kızlar dünden beri sağ göğsümde beze gibi bebek yumruğu kadar sem sert bi kitle emzirdim sürekli aynı yerden sağdım fakat gitmiyor bide dokununca çok acıyor ilk doğum yaptığımda da olmuştu ceviz kadar sabahına geçmişti bu hala geçmedi ve orayı baya sızlatıyor ne yapmam gerek daha kötü olmadan 🥹
Bianneninhayati17 Sedarelll bendede olmuştu bol bol emziğin ve arkadaşın dediği gibi sıcak duşta ovalayabilirsiniz sıcak su ıyi geliyor sıcak tutun
Senazz11 Sedarelll 2 gün önce aile hekimine gittim ebemiz gördü göğüsumu şok geçirdi direk bana bardak getirdi elinle sağ boşalt pompa al kendine 2 saate 1 15 dk sağı 15 dk solu sağman lazım mastır olursun şişliklerin ağrısına nasl dayaniyorsun dedi şok oldum elinle sagmaya çalış rahatlıyorsun
Jadewinder Sedarelll mastit başlangıcı evet. Arkadaşların da dediği gibi önce oraya sıcak uygulaman lazım dayanabildiğin kadar sıcak. Sonra da emzirmen lazım. Sürekli o taraftan emzir. İnşallah kısa zamanda geçer rahatlarsın 🙏
lamisrt Ben duş alıyordum, masaj yapıyordum, sık sık emziriyordum ama geçmiyordu. Göğüs pedi alıp sıcak suyla ıslatıyordum, ne kadar sıcağa dayanabilirsen o kadar iyi, pedi o ağrıyan yere koyuyordum, yarım saatte geçiyordu