Alperenmomss Ay ile nasıl başa çıktınız uyku azaldı mama yemek istemiyor anne sütü istemiyor sizler bu süreçte ne yaptınız.
Burcubkb Alperenmomss benimkide öyle 4.aya girmek üzere ne meme ne mama hip sma aptamil hepsini denedim biberonda değiştirdim ama yok yani başka ne mama deneyebilirim bilemedim 🤷♀️
Aomom Alperenmomss bitsin diye gün sayıyorum valla saat başı uyanıyor herşeye hayır modu bizde de😄 eski ataklara ay zoor dediğim için kendime gülüyorum 😅
-Eraymoms- Alperenmomss kahkaha atarak gülmeye başladı onun haricinde bir sıkıntımız yok çok şükür ☺️ sadece öğle uykuları azaldı
Alperenmomss Burcubkb bende sma kullanıyordum, aptamil aldim ,biberon değiştim avent, chicco, lansinoh ama yok uyur ken alıyordu artık onuda istemiyor anne sütü zaten çok az onuda silikon ucla alıyor
Alperenmomss Burcubkb ilk başta onuda kullandik şuan anne sütü yetersiz olduğu için daha iyi mama kullanalım dedik
Burcubkb Alperenmomss ben birde onu deneyeceğim bugün mamanın tadınımı beğenmiyor anlamadım ki memede almıyor süt de var aslında çaresiz kaldım
Alperenmomss Kubkub12 biberon da istemiyor zaten koltukta zıplayarak tutturuyorum memeyi ama beyaz gürültü dnemedim