Gulsum1234__ Kızlar geçen nevresimleri değiştirirken yatak alezinin altından hamsinin kılçığına benzer kuru bişey çıktı dünde bazanın altında nevresimin üstünde çıktı nedir sizce anlayamadım ya görsel atamadım nasıl atılıyor
AA201207 Gulsum1234__ https://mutmuresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz 🌸
alev1 Gulsum1234__ kırkayak bu sokuyor dikkatli olun benim evimde de dubkeks çatıda kuşlar yuva yapmış ordan halı böceği dadandı yatak odama zaten binada hamam böceği ve gümüş böceği vardı komple ilaçlattoö evi bayramdan bir hafta önce ölülerini buldum hepsini 6 ayda bir ilaçlayacağım mecbur çocuğum var binadakiler bina ilaçlamasına onay vermedi cimriler hepsi ev sahibi birde
nlrsena Gulsum1234__ ev çiyanı yazıyo internette 🙄 bizim bina dışında çok nadir oluyo gözü falan yok aynı bahsettiğiniz gibi ilaçlatın Allah korusun ben çok korkarım böyle şeylerden aklıma binbir türlü şey gelir 😅😅
alev1 Gunes789 bina nemliyse oluyor hamam böceği gümüş böceği nemi sever ilaçlama kesin çözüm önüne geçemezsiniz
Gunes789 alev1 sehir nemli evler nemli. Binalar yeni ama bisey farketmiyor ust komsumda da varmis bence apartman komple ilaclanmali
Gunes789 alev1 ilaclatinica esyalarda ilac kaliyormu ya da yerlerde hemen temizlik yapiliyormu nasil oluyor bebek var diye soruyorum
alev1 Gunes789 benimde bebeğim var hiç bir şey olmadı 3 gün silip süpürmedik 1 gün de eve gitmedik adam yönlendirir sizi
Gulsum1234__ @alev1 ayy hiç canlı gördünüz mü ben daha karşılaşmadım sadece kabuk gibi kurusu çıkıyor
Gulsum1234__ @Gunes789 bilemiyorum ki bi fotoğraf atsam çok farklı bişey bildiğimiz hamsinin kılçığı gibi kafa göz yok