gulunannisi Kızım 9 aylık emeklemıyor daha gün içinde sürekli yüzüstü koymaya çalışıyorum emeklemesı için başka neler yapmalıyım
Olimbonii gulunannisi Her bebek emeklemiyo dayimin minik bir kizi var yeni 1 yaşında oldu yürüyor hic ama hic emeklemedi
Bebegimveben1_ gulunannisi sırt üstü yatırıp ayaklarını bisitlet sürüyormuş gibi hareket ettirin bacakları o harekete alışsın daha sonra yüz üstü yatırın ayak tabanlarına ellerinizi koyup ittirmesine yardımcı olun
Anr5155 gulunannisi kızım 7 aylık hiç emeklemeye niyeti yok yğz üstü koyunca uyku pozisyonuna geçiyor hemen 😂 bebeğin kollarının altına çarşaf vs koyup emeklemeyi öğretiyorlar videoları vardı bulabilirseniz sizde deneyin belki faydası olur
aaayazgc Aynı benimki de 9 aylık geri geri gidiyo ileri yok dizlerinin ustine kalkıyo bazen ama hala emeklemiyo bazı çocuklar emeklemeden yürürmus belki öyle olur
gulunannisi aaayazgc bilmiyorum ya az az sürünüyor ama başka bişi yok dönemıyorda benim ki sızın ki dönüyor mu
aaayazgc gulunannisi benimki 6 aylıktan beri dönüyor emekleme bı gelişim basamağı değil ama dönme gelişim basamağında olması gerekiyor hiç mi dönmedi şimdiye kadar
Nimet123 Oğlumda 9 buçuk aylik emeklemiyor donuyor yuvarlaniyo emekleme pozisyonuna giriyor ama bacağı altında kalıyor çıkaramıyor 😂merak etmeyin yakındır emeklemesi bu aydan sonra çok hızlı yapıyorlar herşeyi
aaayazgc gulunannisi o zaman bı doktora gösterin lütfen şimdiye kadar çoktan dönmüş olmalıydı dönme yoksa doktora başvurmanız gerek