Angel01 Bir konuda kafam çok karışık babamlar umreye gidecek sende gel diyorlar bebeğim o zaman 15 aylık olacak.Mama kullanıyoruz 15 aylık bebekle umreye gidilir mi?Babam gidenlerin olduğunu söylüyor aranızda bebekle umreye giden var mı?
Hohomoromu Angel01 kayınvalidem gitti umreye bize anlattıgı herkes çorçocuk gidiyormus tek sıkıntı aşırı kalabalık oldugu için umrede dini görevler yerine getirilirken namaz kılarken falan bebeklerını cocuklarını kendılerıne baglıyorlarmıs kaybolmasın diye o dikkatini çekmiş
Burcu35 Angel01 Bebekle yazlık yerlere tatile denize gidiliyorsa umreye neden gidilmesin ki? Sadece anne babanız size yardım edicek bunun bilincinde olmaları gerekiyor bence
Angel01 ikikalpbiranne karar vermesi çok zor özellikle meningononk aşısı zorunlu diye biliyorum ben bebeğime yaptırdım bizlerede zorunluymuş öyle diyorlar
Angel01 Deletedmom115 annem babam ve ben olacağız kafam çok karışık allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum
Angel01 Hohomoromu bebeği nasıl bağlıcazki hadi çocuk olsa bir nebze annem ve babam olacak tek olmayacam annemde babamda daha önce 3 kere gittiler
ikikalpbiranne Angel01 tabi hastalıklardan korunmak çok önemli. Ben sadece bakımı konusunda zorlanır mıyım diye düşünüyorum 5 kişi gtmeyi düşünüyoruz annem ablalarım var bir de yeğenim olacak o da bebek. Hep beraber bakarız diyorlar ama ne kadar olsa küçük olacaklar
annediyebiri Angel01 bizde umreye niyetlendik bebek güvenlik bilekligini okudum bir sitede namaz kılarken takılabilir çok mantıklı geldi bana hele yürüyen bebekse gider. Hem sizin anneniz de geliyormus gidin bence size yardımcı olur daha feyizli geçer verimli olur
Angel01 Burcu35 yazlık yerle kabe bir değil kabede ezilenler kalabalıkta kaybolanlar azımsanmıcak boyutta ayrıca başka bir ülkede oluyorsun sonuçta bilmediğin biryer