Zeynepnuray Bebeğim 1ay 20 günlük sürekli gündüz uyanık tam uyuyor yatağa birakiyorum 5 dakika sonra uyanıyor ve meme istiyor böyle de çok zorlaniyorum hep böyle çünkü
qamzece Zeynepnuray benimkide öyle yatırıyorum en fazla 15 dk uyuyor. Sabah baslıyorm ancak gece dalıyor uykuya😕
Sinem61 Zeynepnuray ben o aylarda sling almıştım aşırı işe yaramıştı . Asla uyumazdi bebeğim slinge koyunca iki dk içinde uyurdu . Dışarı da onunla çıkardım evin işini de onunla yapardım
Summerwine95 Zeynepnuray benimki de aynı.1 ay 25 günlük.Buyuk çocuk gibi uyanık oluyor.Dun hele gözleri kızardı,esnemekten çatlayacak bir türlü uyumadı gece 10.30da artık bayıldı resmen memede
1Cicianne Zeynepnuray ben emzik veriyorum uykuya dalarken 22 günlük uykuya geçiş olarak kullanmalısın bence
babykalamar Once doydugundan emin olun cunku ac bebek uyumaz. Sonra kucakta degil yataginda uyutmaya alistirin
Zeynepnuray babykalamar mama veriyorum mama yiyince de aynı bu şekilde ilerliyor süreç yatağına bırakıp yatırmak istediğimde ağlıyor alınca susuyor
Baby123baby 1Cicianne yaa sizdende rica edebilirmiyim benımde bebegım 16 gunluk günleri yakın sizle dogum anındaki kafa ölcüsü ve suanki kafa ölcüsünü bana söylermisiniz🙏🏻 benımkı 16 gunde hıc buyumemıs sanki kafama takıldı
1Cicianne Baby123baby normal doğumdu canım kanalda çok kaldığı için 35 di kafa çevresi ödem inince 33 oldu şuan 34
Baby123baby 1Cicianne çook sagolun ödem inince sizmi ölçtünüz galıba benımde böyle eve geldım olctuk 33 cıkmıstı 🙏🏻
Baby123baby 1Cicianne ay cok sagol canım benım ıcımı rahatlattın bende korktum benımkıde 34 dogdu hala 34 gercı cocuk 16 gunluk ne kadar buyuyecek ama lohusalıktqn galıba cok taktım