Esrazeyno Bize doktorumuz bexsero ve nimerix aşılarını aynı anda yaptırın dedi ama şüphelerim var ikisi beraber havale mi geçirir acaba bebeğim 5 aylık. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi.
Hamide16 Esrazeyno ben 9. Ayda menactrayı yaptrdım canm o ateş huzursuzluk falan yapmadı ama bexsero ateş yapıyormş onu daha yaptırmadım ama ben olsam aynı gün yaptırmaya cesaret edemezdim yine siz bilirsiniz
Esrazeyno Aynı anda bende cesaret edemiycem galiba etkikeri iki katı olur gibi geliyor bexsero çok agırmış zaten 😞
Cansuaysima Esrazeyno 1 ay arayla yaptırın benim doktorum öyle tavsiye etti ikiside ağır asi ateş yapar dedi muhakkak ara verin bide benimki 15 aylık düşün seninde daha küçük
Defnekusunannesi Bexero bizde 38.5 ateş yaptı ve öyle bi hastalık ki Ateş bi iniyor bi çıkıyor aşı ile vücuda o hastalığın mikrobu veriliyor ya. Aşısı böyleyse hastalığı nasıldır demiştim 4.ayda yaptırdık diğeri de haftaya 😔
nkarac Bexseronun ilk dozunu yaptırdık, oğlumda hiç ateş yapmadı çok şükür. Belki sizin bebeğinizde de yapmaz.