Turkiloganne süpheleriniz var ise elbette götürün ama ben pek bir problem göremedim açıkcası benim oğlum 4.5 aylikken dönmeye basladi eaimin kuzeninin kizi da dediginiz gibi kilolu bir bebek hatta 6 aylik 9 kilo üzerinde kilosu var ve daha yeni yeni yarim sag sol dönmeye basladi ellerini kullaniyor bence elleriyle parmaklarinizi tutturup yattigi yerden kalkmasini saglayin ikisinide ayni hiz ve gucde yapmasi gerekiyor nesnelere uzanirken ikisinide kullaniyor ama biriyle alinca digerini birakiyor demissiniz bir elini daha fazla mi kullaniyor yoksa ikisinide ayni orantida sadece isi bitince digerini kullanmiyor mu yuz ustu yatirdiginizda elleri uzerinde kafasini cok rahat hatta bedenini yarim kaldiriyo olmasi gerekiyor anladigim kadariyla yapiyor ama bence bir problem yok kilo gercekten cok fark ettiriyor ne cok kilolu nede cok az kilolu olmamasi gerekiyor inşaallah şüpheleriniz yersizdir dedigim gibi söyledigim yoktor noroloji doktoru daha cok kas hastaliklari ile ilgileniyor alanindada cok iyi bir doktor ayrica bebisin gelisimine gelisimsel pediatri bolumude bakiyor bilken sehir hastanelerinde mevcut ama ileri tetkik istiyor noroloji yonlendirmesi yaparsa daha iyi olur bizimde birkac suphemizz vardi cok sukur bir sorun cikmadi insaallah sizinde cikmayacak