tco Merhaba sevgili anneler bebegim bugun 50 gunluk avent soothie kullaniyoruz tutuyor ama buyuk ve agir oldugu icin surekli agzindan dusuyor🤨. Aventin ultra softunu yada ultra airini kulanan var mi ? Farklarini bilen hangisinden daha memnun kaldiniz
Oykuzey tco Ultra air olanı bilmiyorum şimdi internetten baktım ama anlayamadım. Ben ultra soft aldım ve altıncı emzikten sonra nihayet tuttu seviyor ve sorunsuz kullanıyoruz. Sootie olanı da aldım ama evet dediğiniz gibi düşürüyor kaldırdık bir kenara.
Mltmokty tco soft ve air arasındaki fark air daha hafif ve nefes alması için hava delikleri daha fazlaymış bende öneri üzerine air aldım çok şükür tuttu soothie çok ağır boşuna aldım onu tutmadı benimkide
Berra tco mrb bende burda cok sordum . Fark yok denıldı. Ama benım bebegım cok emzık meraklısı degıl sadece uykuya gecıste alıyor sadece sureklı aventın klasık ben soft emzıgı kafası yan olunca sureklı düşüyordu. Ama ultra aır aldım hafıf düşmüyor artık
ozgeya tco air ile softun ucu aynı,tek farkları air biraz daha hafif ve hava delikleri daha büyük.başka farkı yok.biz soft olanı kullanıyoruz çok rahat emiyor,bebeğim 35 günlük.
eedacinarr Gece görülenden kullanıyorum memnunum çok bende senin gibi almıstım önce. Air olan daha yumuşak
Ercanekininannesi Bende gece görüneni kullanyorum bi aylık bebeğim ilk ona alıştırdım damak ve dişlerde bozulma yapmıyomuş sapı fosforlu karanlıkta parlıyo
mosimosi Ultra air almayı düşünüyorum çeşit olsun diye ama o zaman evdeki avent emzikleri bırakır mı acaba?
tco Gmzcaglar dun ultra air modelini aldik aventin bebeklerin %98 i tutuyormus. Deneyin isterseniz hem cok hafif agizlarindan dusmuyor
CemreKerem tco bir elime softu bir elime soothie yi aldığımda hissedilir bir fark vardi aralarinda bu yüzden tercihim softtan yana olmuştu. Çok hafif öneririm tco
Dogalice tco Kızımda avent in 2 li mor renkli olanından kullanıyor hangi çeşidi olduğunu hatırlayamadım.2buçuk aylıkken başladı 10 aylık oldu hala aynı emzikle devam.Avent in diğer çeşitlerinden bir sürü aldım ayına uygun kullansın diye hiç birini kabul etmedi.Bunlar yırtıldı yenisini alıcam artık 🤣