Staystrong edafmo diyetisyen düşünmedim hiç hamileliğimde 20 kilo aldım 88 kilodan 75 kiloya düştüm herhangibi bi diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum 😅 aslında gidiyo yani kilo bu sefer kafaya taktıkca kilo verimi daha yavas ilerliyor 1 bucuk ay olucak sezeryan dogum yaptım
edafmo Staystrong bende 1auda 15 kilo verdim ama geriye 16 kilom kaldı malesef yatarak hamilelik geçirdim çok kilo aldım ve kendi başıma boğazımı tutamıyorum hep böyleydi diyetisyenle daha kolay ve disiplinli kilo verebiliyorum
Yarim_Kilo_Kiyma edafmo o ayrı biraz motive olursunuz hem disiplin diyorsanız bilemem. İnsigramdan bakarsanız İrem şen gerçekten çok kaliteli bir doktor. Ben 2.hamilelik dönemindeyim şuanda hala istediğimi soruyorum, danışıyorum. 2 sene oldu son çalışmamdan beri o yüzden güncel fiyatıları bilmiyorum
Elasya Ben yeni başladım aç kalmadan fazlasıyla doyarak 1,5 kilo verdim 5 günde. Emziriyorum bebeğim 11 aylık sütte azalma olmadı. Online olarak ilerliyoruz emziren anneler grubu yaptı whatsappta diyetisyenim. Ne sorsam cevap veriyor çok cana yakın birisi