Prensesannesi01 anneler kızımı 9 gün gecikmeyle kan testinde öğrendim bebek düşündüğümüz de de hic erken gebelik testi kullanmadim regle kaç gün varken bu testi yapsam doğru sonuç verir
zynp-1994 Prensesannesi01 testler hiç bir zaman kesin doğru sonuç vermez bilginiz olsun fakat ben 2 gün kala yapmıştım çıkmıştı sonra kanda verdim orda da kesinleşti
zynp-1994 Prensesannesi01 ama normal şartlarda yumurtlama ve ilişkiden 10 gün sonra yani döllenme olmuş olması lazım sonuç verdiği yazıyordu ben yanlış hatırlamıyorsam
Prensesannesi01 zynp-1994 21 inde reglm daha var o yüzden erken gebeligi sordum acaba yapsam çıkar mı arada baya gün var cnkü
[silindi] Prensesannesi01 Daha çok erken canım ilişki Yumurtlama döneminde olduysa 12 güne kana geçer gebelik anca
zynp-1994 Prensesannesi01 bence kafanıza takmayın varsa da vardır adetinizi bekleyin derim ben biraz zor ama yapacak bir şey yok
zynp-1994 Prensesannesi01 bi yapın isterseniz ama yanıltma payı var çok silik çıkar çıkarsa da ve onu da aynı beta baktırır gibi iki günde bir adete kadar tekrar etmeniz gerekir
Prensesannesi01 1-2 almadm canm kan verip öğrenicm kesin sonuç almak icin bugn gidicektm şansıma yagmur cok yağiyor