silad70 Kızlar bebeklerim boş biberon emziğini emiyorlar ama normal emziği emmiyorlar avent de aldım damaklı da aldım yol bana ne önerirsiniz
nazlimom_ silad70 bibs kauçuk tuttu benimkide awent sert oldugu icin tutmamıstır farklı emzik deneyin kauçuk yumuşak
edafmo silad70 benimki de öyle. Biberon ucu yumuşak olduğu için tutuyor. Kauçuk aldım amamben çeşit çeşit ama onları tutmadı bende vazgeçtim artık 3aydır uğraşıyorum
silad70 nazlimom_ kauçuk büyüme yapıyor diyolar birde bebeklerim şöyle yapıyor aç olunca alıyorlar emziği aç olmayınca almıyorlar ama ben sürekli emsin istiyorum acaba sürekli emiyor mu bebekler ben mi yanlış biliyorum
nazlimom_ silad70 sürekli ağız yapısını bozar ve çenesi yorulur benımkı sadece uykuda emiyor , kauçuğuda her ay değiştiriyorum büyüdüğü için
silad70 nazlimom_ yok uykuda da veremiyorum uykuya geçişte de sadece aç olduğunda alıyolar diğer türlü kusar gibi öğürüyolar
edafmo silad70 tutmayan tutmuyor tabii yine siz bilirsiniz benimde bebeğim kolik ve gazlı doktor da emzik emerse biraz rahat edersin dedi ama olmayınca olmuyor 3ayın sonunda pes ettim artık