SibelKaratepe Kızlar oğlum 17 aylık oldu uykusu doğduğu günden beri düzenli gündüz tek uykuya düştü yalnız bi sorum var acaba yaşayan varmı gece uykusuna 8 de geçmiş oluyor sonra 12 é kadar kesintisiz uyku yapıyor be oluyorsa ondan sonra oluyor emip tekrar uyuyor ama bu sefer 1 saate 2 saatte sürekli uyaniyor sabaha kadar kaç oluyor bilmiyorum sorunu çözemedim belki yaşayanlarıniz vardır fikir almak istedim.
Drny SibelKaratepe bnm kızımda 5 aylık bugün aynı soruyu dr sordum.8-9 arası gece uykusuna geçiyo 12 ye kdar herşy normal sonra saat başı uyanmalar bazen saatte 2-3 kere bile klkıyo🙄 Gece uykusunu ileriye taşıyalım dedi. 12 den sonra saat başı kalkması normal degil dedi.
DyguEla SibelKaratepe bizim de öyle ya uyutuyorum bi kaç saat ben de işlerimi hallediyorum televizyon izliyorum falan tam yayılan başlıyo uyanmaya sonra sabaha kadar sürekli uyanıyor o ilk dalgın uykusu kalmıyor
Deletedmom115 SibelKaratepe O kadar tanıdık geldi ki benim oğlumda 17 aylık olacak 3 4 güne bugün 8 de yattı hala uyuyor mesela şimdi ben yatmaya gidince eminim kalkacak sabaha kadar da 2 3 kez kalkar ama neyseki geri hemen dalıyor yani beni çok zorlamıyor. Sabah ta 6 da uyanıyor. Ben saldım artık düşününce bende yoruluyorum. 😂
Bussiv SibelKaratepe 7,5 aylık oğlum aynısı bizde de oluyor Şu an uykudan kalktık ve öyle emerek hemen uyuduğu da oluyor böyle uyumadığı da oluyor şu an ayakta sallayarak geri uyuttum şimdi sürekli sabaha kadar kalkacak tek çözümü uyku eğitimidir diye düşünüyorum kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım
SibelKaratepe Drny aslında bazı günler ileri saat olabiliyor dışarda oluyoruz ama gene hiç birşey değişmiyor hatta bu sefer 4 saat kesintisiz uyumayı atlayıp saat başı kalkıyor bir yerde birsey var ama o ney bulamıyorum 🤔
gokalpkus Drny benim bebeğimde 5aylık nolduysa bir iki haftadır gece sık sık sürekli uyanmaya başladı çözemedim. 8de gece uykusuna geçiyor aynen 12ye kadar kesintisiz sonra gözü kapalı ağlıyı anlamadım. emip uyuyo ama. geç yatırdım yine aynısı oldu
Drny SibelKaratepe ileri saatte bi düzen olursa belki geceler okadar kalkmazlar bazen bizde de öyle oluyo bir gün geç yatoyo ertesi gün kendi düzenine dönüyor. Valla bu sıpalar parmaklrında çeviriyolar bizi 😁 bugün 9buçukta uyuttum saat 1 bn uyumaya geldim inş o kalkmaz 😁
SibelKaratepe DyguEla bide tam böyle uykum bastiriyor bi tatlı uyku ki ama nerde hemen uyaniyor yatırıyorum bn tekrar uyku moduna geçene kadar o gene uyaniyor Zombiye döndüm artık ama yalnız değilmişim
Alpisinannesi Oğlum 9 aylık, en gec 8 de uyuyor, ki 10 da uyutmayı filanda denedim, 12 den sonra saat bası, yarım saatte bir, sabaha kadar 123456789 uyanıyor..ilerde uyurum sanıyordum, demek uyunmuyor haaa, eyvah, eyvah:(((
SibelKaratepe Deletedmom115 ya oğlumda hemen dalıyor uykuya ondan sıkıntı yok ama yat kalk yat kalk sersem gibi oluyorum ama sabah uyanma konusunda sizden şanslıyım 8 de başlıyor güne şükür 😃 çözemedim nokta 4 saat uyuyan bebe o saatten sonra ne istiyor da saat başı kalkıyor zamana bırakacaz artık ama kesintisiz uyumayı deli gibi özleyecegim hiç aklıma gelmezdi🙈
Defnelinamm12 Deletedmom115 ay kızım daha yeni 1 yaşına girdi ve dedgınız gibi aynı seylerı yasıyorum suan uyuyo ben yatayım uyanır ve kaç kere kalkar sabah da erkenden ayakta 😩
Deletedmom115 SibelKaratepe Mesela bu aydaki bebekler sabaha kadar kalkmadan uyurmuş şaka gibi dimi 😂 Ama hiç böyle bir şey yaşamadık illa kalkacak yani. Sebebini bilmiyorum bende bulamadım da bu zamana kadar bulamadigim için de akışına bıraktık oğlumla keyfine göre.
SibelKaratepe Bussiv uyku egitimine karşıyım belli bir uyku duzeni var sadece başka bir yol bulabilirim inşallah yada böyle huni takip gezerken artık 😊
SibelKaratepe ikikalpbiranne aslında oda geldi aklıma uyuduğu saat aralığında oda da ben olmuyorum yatagin yanında park besiginde uyuyor acaba gerçekten koku alıp sürekli o mu tetikliyor ki
Bussiv SibelKaratepe bizimle aslında uyku düzenimiz var saatleri bellidir süreleri bellidir uykusuna çok dikkat ederim ama mesela gündüzleri uyku geçişi sırasında eğer o uyku geçişini yakalayamazsam en fazla 45 dk uyumuş oluyor ve onun için yeterli aynı zamanda sağlıklı değil öncelikle bunun için eğitim istiyorum uyandığında kendi ger uykuya dalabilsin diye Çünkü uzmanlar gündüz yeterince uyumayan bebeğinde gece sürekli uyanmasının sebebinin Bu olduğunu söylüyorlar siz neden karşısınız merak ettim 😊
ikikalpbiranne SibelKaratepe hem koku hem ses çok etkiliyor benim bebeğimi de odada yalnızken çok iyi uyuyor
[silindi] Ayni sorun bizdede var 16 aylik oglum 12 ye kadar kesintisiz uyuyor sonra careyi ortamiza alarak buluyoruz tabi o zamanda donup durmasindan bi turlu rahat uyku uyuyamiyorum 😒😣
SibelKaratepe [silindi] ben ortada yatmasına 6 ay dayanabildim 1 hafta oldu park beşiğine ayırdım yanımda yatarsa uykum bölünmüyor iyi oluyor ama eşim ve benim sabah sırt agrilarimiz çok fazla oluyor eller ayaklar nerde belli olmuyor 😂
SibelKaratepe Bussiv zorla aglayarak eğitim vermek pek kulağıma hos gelmiyor aslında kendi kendilerine uyumayı değil bir zaman sonra sizden umudu kestikleri için ağlamayı birakip uyuyorlar ve bu bana rahatsız edici geliyor açıkçası verenlere vermek isteyenlere tabi ki saygım sonsuz ❤
Bussiv SibelKaratepe ağlamadan da uyku eğitimi verilebiliyor benimde tercihim ondan yana tabii denemedim bilmiyorum 😂