DrkAyz Biz yeni 40 günlük olduk dün doktor kontrolünde doktorumuz artık geceleri uyandırma kendi uyansın dedi sizin bebişleriniz kaç saat uyuyor geceleri ya da kaç saat sonra kaldırıp emziriyorsunuz
durukusunannesi_ DrkAyz valla benim kızım 6 aylık doktoru 3 saatte bir gece de doyur dedi hiç kes kendi kalksın fln demedi her doktorun görüşü farklı 🤷♀️
Asiye1102 DrkAyz Biz 3 aylık olduk. Yaklaşık 1 buçuk ayından sonra geceleri deliksiz 5-6 saat uyuyor bazen 7 saat oluyor ama 7 saati geçirmiyorum ben uyandırıyorum. Acıkınca uyanır korkma gündüzleri yeterince beslersen sorun olmaz.
Lalalac 2 aylık olduğundan beri 6 saat deliksiz uyuyor. 12 den 6 ya. Yada 11 den 5 e. Emip geri uyuyor
DrkAyz Lalalac bende dün 11 de yatırdım uyandırmayınca 4 e kadar uyudu 4 te uyutup tekrar yatırdım 6 ya kadar uyudu bende aç kalır mı diye korkuyorum
DrkAyz durukusunannesi_ bizede ilk 1 ay adaptasyon süreci artık uyandırmana gerek yok kendi acıktığında seni uyandırır uyandırma uykusunu bölme dedi banada ama cidden alarm kurup uyandırdığımda mızmızlanıp zor uyuyordu dün çok rahat uyudu bende aç bırakırım kendi uyanmasını beklerken diye korkuyorum
DrkAyz Asiye1102 gündüzleri sürekli emiyor yapışık geziyoruz 😄 o zaman akşamları bende uyandırmayayım artık