Acecen Gece 11 gibi bebeğime mama uykuya daha kolay gecmesı ıcınde bazen üstüne meme verıp yatırıyorum geceleri ık mık diye sesler cıkarıyor ama kesınlıkle uyanmıyor uyanmasını beklıyorum artık sabaha karşı 5 oluyor vıcdanen uyandırıp veriyorum mamasını ve her kalktıgında aglıyor mamayı genelde fıskırtıyor yemek ıstemıyor sizce ne yapmalıyım 5 aylık 6100 kg cıvarında kaldırıp vermelımıyım yoksa o kendısı acıktıgında kalkarmı ?
Nursena0606 Acecen Kendisi uyanır ama eğer uyanmıyorsa hiç ellemeyin. 6-7 saat aç kalabilir. Birde alıştırırsınız bıraktırmak için uğraşırsınız. Daha diş, hastalık, büyüme atağı olacağı dönem var o zaman istemeseniz de uyanıyor yani. Tadını çıkarın.
Acecen Senem_sygl01 ya doktor gece 3 4 saatte bir beslemen gerek dediği için ben biraz hassaslastım yoksa artık buyudu kendısı uyandırması gerek dıye dusunuyorum
Acecen Nursena0606 doktorumuz kılosu bıraz dusuk dıye gece beslenmesi yapmam gerektiğini söyledı 3-4 saatte bır ama bebeğim bunu kabullenmıyor uyayan birini uyandırıp yemek vermekte bana çok saçma geliyor acıkcası peki kendı uyanırsa besledıkten sonra uykuya gecısı kolay olurmu ?
Nursena0606 Acecen Yemeğe ihtiyacı olduğu kadar uykuya da ihtiyacı var. O yüzden ellemeyin bence. Çünkü alışırsa düzene sokması çok zor. Birde kendisi uyanıp emer geri uyursa genelde hemen uyuyorlar ama siz uyandırırsanız huysuz olabilir.