Gryffindor Catsmom Evlenmeden önce annem Gülsan marka üçlü çelik tencere almıştı artan yemekleri koyarım diye. Onun en küçüğünde oğluma yemek yaparım gayet güzel. Çelik bizler için de daha sağlıklı diğerlerine göre
GamzeTezz Catsmom merhaba a101 in hascevherdı galıba o güzel , korkmaz tombık serısı guzel suan onunkullanıyorum bende. Daha kalıtelı busey olsun dersenızde zwılıng var onun tencerelerı cok güzel.
Catsmom Gryffindor çelik ve döküm öneriyolar genelde bende çelik almak istediö buharda pişirmek için bide makine almak istemedim
Gryffindor Catsmom Evet ben de öyle yaptım. Buharda pişirme aparatı alıp tencereye koydum makineye gerek duymadım.
Catsmom YaseminAren magazasına gidip bakacagım ben normal tencerelerimi orfam aldım ama pek memnun kalmadım
YaseminAren Catsmom benım sımdıkı celık lerim shafer ama cok kullanmadım daha cok granıt kullanıyorum ben annemın yıllardır taç ın çelıklerı var cok saglamlar ve cok memnun annem hala bakabılırsın taç bulursan
Mlk026 Bime chefs markasının tekli çelikleri geliyor kalitesi gayet güzel ben artan yemekler için almıştım anneme fiyat performans ürünü
Crnur Eski kalın tabanlı tencereler nerde şimdikiler nerde tabanları incecik süt kaynatıyorum dibi tutuyor sahi ne yapmak gerekiyor bide çelik tencerelerde yemek yaparken hep dibine yapışıyor hiç kullanamıyorum granitlerde olmuyor