Mylifeem 2 ay 25 günlük bebeğim hemen hemen 40ı çıktıktan beri bu şekilde doktorlar ne oldugunu bilemedi aranızda bilen var mı ?
Zemherim Mylifeem çıban deriz biz üstü sarı irin birikir patlar tekrarlar nazardan falan denir genelde ona çok benziyor içinden irin çıkıyor kırmızı ise çıban olabilir
Cemile019 Nazara inanıyormusun bilmiyorum ama nazar olabilir tabi yinede kıyafet yumuşaklığı deterjan kullanımı bebeğe uygun birde ayrı yıkamak biraz bu tarz şeylere engel olabiliyor belki deterjanından kaynaklı olabilir
Cemile019 Mylifeem alerji yapmış olabilir canım Bi tanidigimin başına gelmişti Seba med in şampuanı deterjanı felan kullanmıştı geçer inşallah canı yanmıyor dur
Mylifeem @Zemherim krem kullanıyorum patlamadı ama sıçradı enfeksiyon olabilir mi acaba korktum nedense
Zemherim Mylifeem bilmiyorum ama tekrar götürün çünkü çban ağrısı huzursuz edebilir ama gecer korkmayın
Cemile019 Mylifeem doktor nasıl anlamadi bilemedim tıbben Bi açıklaması olmalı insallah geçer sen bol bol oku yine de ama başka bir doktora da göstermeni tavsiye ederim inşallah canı acımadan geçer gider