Symugr Merhabalar saglık ocagı boy kılo icn gittiğimzde 4. 5 aylıkken kullanmaya başlayacgmz bi damla verdi kullanan varmı kullanmasak bsey olrmu?
neolacaksimdi_ Symugr sağlık ocağının verdiği ne d vitamininj ne kan ilacını kullanıyorum içinde parapen var onun yerine ocean d vitamini ve kan ilaci aldım
Berilsmom13 Symugr kullanılması gereken bir damla ama onların verdiğini kullanmayın kendiniz doktorunuzla görüşüp tavsiye isteyin veya eczacınıza danışın. Birde neden kullanmasak olur mu diye sordunuz yanlış anlamayın bu bana saçma geliyor
babydd Symugr verdiği demir damlası ve bebeğinizin buna ihtiyacı var elbetteki kullanacaksınız ama onu tercih etmeyin. Doktorunuza sorun ben sidefer kullanıyorum ocean da kullanabilirsiniz
Miray17 Symugr sağlık ocağının verdiğini kullanmayın bence benim kızımda pek etkili olmadı daha 1 gün önce tahlil yaptırdık iki değeri çok düşük çıkmış çocuk doktorumuz şimdi yeniden ilaçlarını yapıp düzene sokacağız inşallah
Symugr Berilsmom13 kullanmasak olurmu derken illa bunu mu kullanmamız lazm dmek istedm. Tabiki bebegmn kullanması gerken bseyi verecgm. Ama siz de anlarsınız ki araştrmadan doktora sormadan olmuyor 😊