pinar033 Geçmek bilmedi tikanikligimiz serum fizyolojik aldık sıkıyorum burnuna aspiratör de doğru düzgün kullanamadım çektiremedim bisey gelmiyor ama burnu hiril hiril uyku da uyutmuyor rahat vermiyor ne yapabilirim ne onerirsiniz
saudadeee_ pinar033 yeni doğan döneminde oluyor öyle tek çözüm aspiratörle çekmeniz bide odayı nemlendirin kuru hava da tıkar. Bi damla birine bi damla birine sonra çekin rahatlar
pinar033 saudadeee_ çekiyorum ama hiç birsey gelmiyor sariliktan yattigimizda hastanede mi usuttu ondan sonra geçmedi çünkü çıkarken hemşireye söyledim ne yaptıysa 5 dakikada temizledi
Hulya0129 pinar033 bizde sariliktan yattık benim oğlumda sürekli tıkalı burnu usutmekle alakalı değildir bence sabah akşam aspiratörle açıyorum yenidoganda olması normalmiş 20 gün oldu çıkalı hastaneden yine aynı hastanede yatınca da ara ara tikaniyordu
MinikPandam_ pinar033 Dr osman gonulal’in bununla ilgili videoları var onlara bakabilirsiniz. Evet buhar çok etkili ama bebis daha çok küçük ya bilemedim o videoları izleyin
pinar033 34663466 yok götürmedim saglik ocağına topuk kanı için gitmiştik orda ebemiz serum fizyolojik acar hemen dedi ona güvenerek kaldık haftaya kilo kontrolü var ozman söyleyeceğim
34663466 Daha çok küçük kuzum. Benım kızımımda burnu tıkalı hem serum fizyolojik yapıyorum hemde çekiyorum ama gene aynı oluyo
pinar033 Hulya0129 insllah geçer biran önce ya kendimi düşünüyorum burnum tıkalı olunca ne kadar rahatsız oluyorum ki el kadar bebeler nasıl duruyor stres yaptım acayip şekilde
Selamcanim Odanın ısısı nasıl? Benim kız da aynıydı. Hatta horluyordu o yüzden. Doktorum peteği kapatmamı odayı havalandırmamı söylemişti.
Atlasgulsah İnanın çok geçtim bebeğim 1 aylık olduğunda başladı sıkıntımız çok araştırdım ne yaptıysam olmadı en sonunda farklı doktora götürdüm baby vac diye bir burun aspiratörü önerdi kullandığım andan itibaren burnu rahatladı yavrumum 🙏