kubraztrk 24 gunluguz meme ağızda geçiyoruz bütün gün gece uyaniyor meme ariyor veriyorum geri uyuyor resmen beni kullanıyor bu böle mi sürecek ya emzik demeyin tutmuyor benim kız kriz gecirecem artık ya
Mrvsrtn kubraztrk Atlasveannesi bir süre sonra düzene giriyor merak etmeyin dış dünyaya alışması biraz zaman alıyor bizde başta öyleydik şuan 48 günlüğüz 2 saatte bir emiyor düzenli olarak , gece uykularımız daha da düzenli 🙂
AliyeAsel kubraztrk maalesef böyle devam edicek canım benim kızımda öyle emzikte almadı kabullendim artık kapıyı bile emzirerek acıyorum memeden cektigim an kiyameti kopartiyor
Elif_bebek kubraztrk benim kızım da emzik tutmadı bakkal emzikleri var yada kauçuk emzik ondan mutlaka her bebek tutar bizimksinle 1 ay uğraştık sonra o memeden alınca tuttu şimdi o memesi olmadan uyumuyor
Aycaauzm kubraztrk bende yazdım canım buraya dün bi bak istersen emzik tutturmakla ilgili benimde aynı artık tek çare emzik gibi geliyo
Atlasveannesi Bizde 18 gunluguz, emzik gibi kullaniyor ne biberon aliyor nede emzik artik bayilicam 😞😞
kubraztrk Atlasveannesi bende artık bunalima girdim saclarimi yolar duruma geldim😒 Mrvsrtn uykuyu unuttum valla artık ins düzene gire4r yoksa ben deliricem
Mehtap42 Geçiyor kozlar merak etmeyln🙂Bizde öyleydik ilk dönem ömür boyu yapışık yaşayacakmışız gibi geliyordu hep 3.ayda rahatlarsınız sabredin geçecek bu günler
AhseninAnnesi Bizde öyleydik, 3 ay 10 günlüğüz. Yeni emziğe alıştırdım, şimdi biraz daha rahatım. Kiraz uçlu emzik deneyin bide🙋🏻♀️