civcivmom Merhaba bebeğim 2.ay aşısı oldu 3 tane biraz ateşi vardı sanki calpol verdim eğer gecede ateşi olursa tekrar verebilirmiyim calpol ? Ve kaç olursa tehlikeli
Meczupanne civcivmom ateş konusunda emin olmadan şurup vermeyin doktorunuza veya eczaneye danışmanız daha doğru olur. kızım küçükken 38 buçuğu görmeden şurup vermiyordum. Verdiğimde ise çay kaşığının 3te 1 ı kadar veriyordum
Gamzeliff civcivmom canm benm bebeğim o aylarda huzursuzdu üstüne asilarda baya huzursuz etmişti ve 2.ay asilarida gerçekten ağır ben ilk gün iki-uc kere verdiğimi hatirliyorum ama yinede doktoruna danış,belirgin bir huzursuzluk ateş vs yoksa takip et canm🌸
Gamzeliff civcivmom pek bilgim yok canm ama verebilirsin dedilerse ver istersen daha da yükselmesin ben her ihtimal icin calpol almsitim zaten hatta forumda okudum kimi hemşire yükselmeden huysuzlanmadan verebilirsin diyormuş yanlış yönlendirmek istemem canm bende verdim 2-3kere hemde cunku bebegm zaten kolik gibiydi üstüne asi bizi baya zorlamisti
gozumunnuru civcivmom gece daha da Yüksel e ihtimaline karşı yarım çay kaşığı kadar verin isterseniz bize hemşire öyle demişti aynı böyle gece uykusuna geçmeden 37.5 olmuştu. Samimi olduğumuz için mesaj atmıştım gece 38 ve üzeri olmasın ver öyle uyusun demişti