MinikNefes Kızlar saçım ombreli. Diplerde sadece birkac bölgede beyazlar var onun için de kuaföre gitmeyip kendim evde boyamak istiyorum ama hangi renk almalıyım bilmiyorum yardimci olur musunuz diplerimi en son kuaför kendi rengime boyamisti foto ekliyorum https://www.hizliresim.com/a6o5xfe
Bebetonunannesi16 MinikNefes ya bende ombre yaptırmak istiyorum bebem 7aylık emiyo sizinkü emiyo mu acaba bana bi fikir verirmisiniz
Tugceplt MinikNefes bir kuaför olarak yardımcı olmaya çalışayım canım normalde ideal bı renk tutmasi için diplerin açılıp tekrar boyanması lazım ama sen sadece beyazlar için diyosun nove clor markası 6 numara al boya bire bir aynı tutar
Dlaratlass Bana koyu kumral gibi geldi ancak market boyaları hep koyu çıkar belki oyuzden kumral yada koyu kestane saç boyası deneyebilirsin
MinikNefes Bebetonunannesi16 ben yaptırdığımız 17 18 aylik falandı. Ama daha küçükken de emzirirken saç boyadım bir sorun olmadı
Dlaratlass MinikNefes siz bilirsiniz,küllü tonlar genelde turuncu yansımayı kapatmak için kullanılıyor illa küllü olması şart değil bu yüzden
Bloom24 6.0 30luk volüm bir tüp boya yetmez saçınıza ve diplere iyice yedirilmesi lazım 20 lik volüm girerseniz 6.0 koyu düşer
Shewolff MinikNefes bence hiç küllü kumral bulaşma yeşillik veya kızarıklık olabilir biri koyu kumral ideal 🥰
MinikNefes Shewolff teşekkür ederim boyalar daha koyu çıkıyor ya sadece kumral alsam ya da açık kumral olur mu sizce
Shewolff MinikNefes açık kumral mümkün değil saçlarını turuncu gibi açar eğer kumral düşünüyorsan olabilir ses color kumral rengini ben çok beğeniyorum