fatma_07 hanımlar bu sayfaya güvenmeyin maalesef dolandırıcı alışveriş ettim ne dönen oldu ne teli açtılar 800₺ alışverişim çöp oldu insta hesap ismi #butikidshop sayfa görselide bu
PatronBebek fatma_07 kız apaçık dolandırıcıyım diye bağırıyor ya sayfa. Kimse almaz zaten burdan keske alışveriş yapmadan sorsaydın bari
tatlibiranneo fatma_07 bi şey almadan önce bir yorumlar açık mı kapalı mı ona bakın ikincisi de şikayet vara bakın
fatma_07 fatma_07 PatronBebek yok hayır baya takipçi var müşteri memnuniyeti var hatta sayfada giden müşteri memnuniyetleri var çok profesyoneldi herşey tamamdı ödemede yaptım sonra kargo takip no istedim bi sonraki gün dönmediler derlenen baktım engel atmışlar eşimin numarasından yazdım ordan müşteriymiş gibi hemen döndüler baya yazdım heryerde ifşa etceğimi ama nafile şu zamana kadar başıma gelmedi ki çok internet alışverişi yaparım müşteri memnuniyetlerini kandım bende😞
PatronBebek fatma_07 hayır cnm onlar hep kandırmak için. Bak yorumları bile kapalı bi internet siteleri yok. Baya belli yani
Ecemoz1 İnstagramdan kaynanam da puf pufkidsten almış ona da pazardan bi naylon elbise yollamışlar sonra engellediler. İnstagramdan alışveriş ypmadım yapmam da
fatma_07 Ecemoz1 bende satıcıyım instagramda ve çok ürün aldım sattım hatta instagram o zaman yeniydi hiç böyle bi şey başıma gelmedi hep çocuk elbisesi şüpheyle bakmıştım niye ise güvenememiştim işte bi an karar verip aldım yani ben bile inandıysam diğer insanlar napsın
fatma_07 tatlibiranneo yorumlar hiç aklıma gelmedi direk müşteri memnuniyetini baktım bide müşteriye gönderilen takımlar vardı sayfada sanırsam ona kandum
fatma_07 edabolukbasi binlerce ürünler inanın onları takip edemedim işte insan bi an kandı mı kanıyor ama ders oldu bana çocuk giyimini yerinden alacam bi heves ettim farklı şeyler var alayım dedim kursağımda kaldı