Asellina2018 Merhaba bayanlar oğlum 4 aylık ve bingildagi kapanmak üzere bunun gibi bı durum yaşayanlar varmı doktor kontrol edicez devamlı baş cevresi gelişimini dedi
Ogretmennnnn_____ Asellina2018 ilk bebeğim 3. Ayda 2. Bebeğim 2. Ayda kapanmıştı hemen tiroid felan hormonlarına baktılar cok şükür sıkıntı çıkmadı snaırım bizde genetik bas çevresi büyümesi cok şükür normal
Aryakus2828 Asellina2018 benim kiziminda sanırım 3.5 4 ayliktı kapandgnda sorun olmadı ölçü takibi yapıldı iciniz rahat olsun
Aleynalmira Asellina2018 bizim kide 5 aylıkken kapanmıştı ebe mız erken kapanmış dedi aklıma takıldı doktora sordum iyi besledin için erken kapanmış dedi
Azrazumra Ogretmennnnn_____ şimdi ne kadarlık çocuğunuz başı küçük mü kaldı yani minyon tipli mi? Bize de kapanmak üzere başı büyümeyebilir falan diye korkuttu hemşire sonra doktora gittik yok öyle bişey dedi ama aklım halaa hemşirenin o lafında kaldı çok üzüldüm
Asellina2018 Aryakus2828 bizede kafa cevresinin ölçümünü takip edicez dedi doktor kapanmaya başladığı zamandan beri büyümüş kafa cevreside 4 aylık şu anda az bı açıklık kalmış bingildakta bende biraz araririnca tedirgin oldum inşallah bı sıkıntı yaşamadan geçer
Ogretmennnnn_____ Azrazumra büyük oğlum yarın tam 18 aylık olacak gayet kafası normal yaşıtlarıyla ay ı gidiyor siz hemşiremin lafına bakmayın ayda 1 cm bile kafaceveesi büyümesi bizim için yeterli demişti doktor