Cihangiravc Miniginannesi20-07A benim bebeğimin de vücudu kabarmıştı hep onu vermişti uyku yapıyo birazz
Miniginannesi20-07A Öksürüğü vardı 1 haftadır kullandıgım antibiyotik ve diğer şurup iburamin geçirmemişti öksürüğünü napacağımı şaşırmıştım artık soluğu hastanede aldım
Ebruceyda Miniginannesi20-07A alerji ilaci oldugu icin evet uyku yapabiliyor. Gecede 20 kez uyanan bebegim ilk verdigim gun yalnizca bir kez kalkmisti. Sonra etkisi kalmadi ama. Alerji ilaci bize de uyku yapar normal yani. Cok kaliteli bir ilac doktor verdiyse kullanin bence.
Miniginannesi20-07A Ebruceyda içime su serptiniz valla bakalım bi işe yarasında öksürük çok kötü ya 😔
Elisa_34 Miniginannesi20-07A Bazı cocuklara iyi gelmiyor arkadaşımın çocuğu havale geciriyordu 42 dereceyi gördü. Dikkatli gozlemleyin.
Miniginannesi20-07A Elisa_34 Allah korusun şimdilik bişey gözükmüyor ama bakalım inşallah yan etki yapmaz 🙏🏻
Glrmila Miniginannesi20-07A 1 haftadan fazla kullanmamaniz getek dikkat edin. Bizde kullandik oksuruk alerjik olabilir sebebi ile faydasi olmadi bizde o ayri konu.
Premomezra Glrmila bizim doktorumuz süre işe ilgili bişey söylemedi ama neden 1 hafta acaba bilginiz var mı
Busra2089 Miniginannesi20-07A Geniz akıntısı için kullandık. Özel hastanedeki doktorumuz verdi ama devlet hastanesindeki doktorumuza da danıştım hiçbir sıkıntı olmaz rahatlatır kullanabilirsin hasta olduğu zamanlarda dedi.
Miniginannesi20-07A Busra2089 rahatlatır da üstteki bayan korkuttu beni şimdi arkadasının çocuğu havale geçirmiş ya şimdi bende ilk kullanıyorum ya tecrübesizim onun için endişeliyim açıkçası