Esleminannsi029222 Kızlar 7 ay önce doğum yaptım hamileyken aldığım bütün kilolar gitti nasıl kilo alabilirim . Eşim bu durumdan şikayetçi biraz göbeğin olsun diyor
yenianne65 Esleminannsi029222 lıncleme degıl kendı ısteklerınıze önem verın kendınızı nasıl hıssedıyorsanız 🥰
CanMomy Esleminannsi029222 ayni dert bende de var 160 boy 47 kiloyum kilo almak istiyorum ama ne yapsam alamıyorum bir türli bu durum moralimi çok bozuyor kilo almak daha zor gerçekten ya 🤦
Zumra_Fatma Esleminannsi029222 bende 8 ay oldu dogum yapali emziriyorum hepsi kizima gidiyor iyi ama bi yandan kotu 56 kgyum nasil kilo alabilirim yiyorum gece saattlerde de yiyorum ama alamiyorum
Gryffindor Şu kilo nakli çıksın artık ya. Bizden alsınlar isteyene versinler 😃 işin şakası bol bol ekmek pilav makarna yemen lazım. Bir de bebe bisküvisi muz süt karışımı kilo aldırıyor diyorlar
_BabyYoda Gryffindor of müthiş olurdu hatta belli bir kilo olsun herkes o kiloda olsun alisveris yapa yapa aynı kilo olalim 😂 zayif sisko kavrami kalksin
keskebirazuyusam İnternetten karbonhidrat tozu alabilirsin. Sütle hazırlarsan tadı daha güzel olur ve kilo alman garanti
Esleminannsi029222 Kan değerlerine baktirdim biraz düşük çıktı ilaç kullanıyorum ama bu faydasını göremedim
Gryffindor Esleminannsi029222 Ben de onu diyecektim gece yatmadan önce iç diye ama içiyormuşsun. Peki tiroitlerin ne alemde ? Aktif çalışıyorsa kilo alamazsın. Onlara bir baktır bence.