tostosum Merhaba, 400-700 ml civarı uygun fiyatlı kullanıp memnun kaldığınız termos önerisi verebilir misiniz?
Ysmndnz_ tostosum Stanley küçükleri bile 1.800 tl bayağı uçtu maalesef . Tefalden alabilirsiniz sabahtan akşama kadar sıcak tutuyor sadece kaynarlıgı kalmıyor
Teomom1 tostosum valla ben A101′den aldım 500 ml’lik. 40 liraya. 5 aydır kullanıyorum mis gibi termos. 😂 Sabah bir koyuyorum suyu diğer akşama kadar sıcak kalıyor. Hiç o kadar paralar harcamanıza gerek yok.
Asil_ogut Migristan aldım 2 gün önce kiwi marka 500 ml.. üstünde dijital göstergesi var kaç derece olduğunu gösteriyor.. akşam koyduğum şu sabah hala sıcaktı
PatronBebek tostosum decathlon’dan aldım çok güzel. Birde yarın bi gün kapağı kırılırsa bozulursa falan diye yedekleri var. Ömürlük yani. Isıyı da iyi koruyor
Teomom1 tostosum şu an bebeğimi uyutuyorum ama kalkınca yazarım size markayı. Hep aynı marka geliyor diye biliyorum. Hatta yakın tarihli katalogta da gördüm yine gelecekti. 😃
Neslihanyagmur tostosum tam hatırlamıyorum kapağı dijital göstergeli 200 TL falan galiba 12 saat sıcak su 24 saat soğuk su çok iyi süzgeç bile vr….colorada siyah sıcaklık göstergeli termos 500ml yaziyo renk seçeneği vr
Kedilibebekliacemi tostosum termosun isim babası “thermos”. Geçen 3 günlük suyu dökerken hala ılık olduğunu farkettim👌🏻👌🏻👌🏻
Deletedmom_112 tostosum baby plus pipetli termos almıştık, suyu baya uzun süre sıcak tutuyor, küçükken sıcak su için kullanıyorduk şimdi 15 aylık sadece günde 2 kere mama içtiği için termos pipetli olduğu suluk olarak kullanıyoruz. Suyun sıcaklığı sabit kalıyor
tostosum Deletedmom_112 şey ben yetişkin için sormuştum yine de teşekkür ederim 😊 bende kızıma baby plus kullanıyorum 🥰
Beraninannesii tostosum Chefplus termos ve daphnela termos öneririm. Chefplus’u abimden ödünç almıştım o çok iyiydi. Daphnela’da kaynım hediye etti iş görüyor akşamdan sabaha sıcak kalıyor işte. 😇