Yunusilann Kızlar bu linkte büyük bi emzik var içine sıvı şeyler koyunca bebek emiyor ama emziğin adını bilen var mı bu paket halinde bana pahalı geldi gibi sadece emziği almak istiyorum yalancı emzik yazdım ama çıkmadı https://www.hepsiburada.com/wee-baby-ek-gidaya-gecis-seti-pembe-p-HBV00000HF5PK?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=EAIaIQobChMIr7uOu5HH5QIVBp7VCh2uQgZIEAQYEiABEgKkqfD_BwE
Yunusilann Gamzeonayaksoy Deletedmom116 Mom104 Aryakus Gamzeonayaksoy tubatalay Onsubatikibinondokuz Sedayvaz35 Lilan Teşekrler hepinize 🙃
Onsubatikibinondokuz Yunusilann meyve sebze emziği fiyatı da tek halde çok uygun eczanelerde bile var 15 20 lira falan
Sedayvaz35 Yunusilann silikon meyve süzgeci cnm.. ama kesinlikle silikon olanini al file olan guzel olmuyor ve pek kullanisli degil... bizde aynisi var cok memnunuz
Lilan Yunusilann carfoorda,onur market,migrosta, eczanerde bulabilirsiniz. İnanılmaz güzel bişey , şuana kadar en memnun kaldığım ürün. İsmi dış kaşıyıcı meyve filesi diye geçiyor 😍