Asdf-11 Bebeğim iki gündür biraz mukuslu ve koyu sarı kaka yapıyor dün akşamda hafif yeşile dönük bir kaka yaptı endişelendim
Gldmrkn8 Asdf-11 Alerjisi olabilir benim bebeğimde de oluyor süt ürünleri tükettiğim de alerji testi yaptıracağım sizde isterseniz yaptırın
Gldmrkn8 Asdf-11 Ben denedim süt ürünleri tükettiğimde bebeğimin aşırı gazı oluyor ve kakası mukuslu oluyor
designofflove Asdf-11 kaç günlük/aylık? sarı yeşil kaka çok normal, ara ara renkler değişir ikisi arasında gider gelir. mukuslu dediğiniz de nasıl ona bakmak lazım mukuslu sanmış olabilirsiniz de ben de öyle sanmıştım ama değilmiş mesela
tugcedograyli Geçen hafta bizim de öyle olmuştu anne üşüttüyse o yüzden olur denildi 2 güne geçmişti ama tam olarak nedenini bende anlayamadım belki aşıdan da olmuş olabilir
Asdf-11 tugcedograyli bende öyle tahmin etmiştim çok endişeli ve panik olan bir insanım üşüttüm mü acaba demiştim kendimce
Eslemkus Gldmrkn8 Asdf-11 benim kızım süt alerjisi 4.ayinda doğuştan beri mukuslu ishali vardı yeni öğrendik alerjisini
Aatamom Asdf-11 Yüzünde sivilce mukuslu kaka gürültülü kaka bunlar muhtemelen süt alerjisi hatta kakada kan da gorebilirsiniz korkmayin bizimde Pazartesi günü netlesecek ama alerji artik eminiz
Eslemkus Asdf-11 tüm belirtileri veriordu kan tahlili yapıldı orda çıktı bizimki doğuştan sonradan olur mu bir fikrim yok maalesef
Aatamom Asdf-11 Sadece gurultulu kaka varsa normal ama gurultulu kakayla birlikte diger belirtilerde varsa alerji muhtemelen
Asdf-11 designofflove benim bebeğim 2 ay 8 günlük nasıl anlatsam böyle balgam gibi sümük gibi yapış yapış kakasında koyu Sarı