Bsm Canlar bebeğim 9 ay 10 günlük yanında oturduğum da oyuncakları ile çok güzel oynuyor ancak yanından kalktığım an ağlamaya başlıyor nasıl çözebilirim bu durumu yeni başladı bu yönü
Aysununannesi Bsm benim kızımda aynı yanından kalkınca basıyor çıglıgı ne yapsam nereye gitsem kucakta 🤪
Biifatma Bsm benim kızımda aynı odadan çıkamıyorum 7 buçuk aylık bu huyu 20 gündür var şaştım kaldım ya
Deletedmom0340 Bsm yanlız degılsın canım aynı durundan muzdaribim bende. Şuan 7 aylık ama 6. Aydan bu yana böyle ayağa kalkmam yeterli hemen basıyor çığlığı. Yanında dururken sorun yok ama bi mutfaga gitmek lavaboya gitmek lüks oldu resmen
Slndnz Bsm normal bir tepki bu güvenli bağlanma sürecinde doğru hareketi yapıyor bebeğiniz, merak etmeyin. Eşya saklayıp buldurma, kapıdan dışarı çıkıp tekrar girme ya da ceee-e oyunları oynayabilirsiniz.
Emine5546 Aysununannesi ay kontrolunde soracağım tabiki ama yinede sizin görüş lrrinizi merak ettim 💜
Bsm Evde kalabalık yasayan var mı ne alaka derseniz bir ihtimal diye düşündüm kayınvalidemlere sürekli gidiyorduk çok kalabalık bi aile ve orda hiç bir şey yapmıyordu eve geldiğimizdede aynı devam etti ancak ben 2 haftadır oraya gitmedim ve 3 gündür böyle oldu acaba sıkıldığından olabilir mi
Slndnz Bsm Bu yavaş yavaş size bağlandığının bir sinyali zaten. Epeyce bir süre de böyle olacak 🤪🤪 siz ayrıldıktan sonra bir süre huzursuzlanıp sonra sakinleşiyor ve oyuna devam ediyorsa tamamdır 👍🏻 Güvenli bağlanmışsınız demektir ama henüz vakti var onun da.
Defnelinamm12 Slndnz benım kıızm 1 yaşında yanından ayrılınca peşimden gelıyo zaten hep ben nereye o oraya WC giderim ağlamaz pek ama bazen kapıda bekler bazen dolanır yani ağlaması yok ama kaldığı yerde de durmuyor 🤷🏻♀️😬
hemsirebiranne Bsm 14 aylık kızım tuvaletin kapısını kapattırmıyor kapattıgımda son ses çığlık çığlığa 😂😂😂😂 bizde birlikte gidiyoruz 😂😂😂😂
RabiAyaz24 Maalesef çözüm yok cnm oğlum hala öyle aynı odada koltukta bile oturtamıyorum yerde onun yanında oturmamı istiyor
Zamanlagelen Bsm 9.ay anneden ayrılma korkusu bir hayli baş gosteriuor bunun için size ceeee eee oyununu şiddetle tavsiye ederim bir yere gittiginizde mesela o odadayken mutfağa gidiyorsanız biraz geçmeden geri gelin ceee eee deyin ya da baska bir odaya gidince annesi nerdeymissss nerdeymissss annesini burrdaaaa diyee bir anda zıplayarak önüne çıkın😀bilmem anlatabildim mi . Böylece sizin oyun yaptığınizi ya da gitsenizde geri geleceginizi anlıyorlar bu süreç biraz uzun sürebiliyor bı ara odadan cikamiyordum hiç WC gidemiyordum böyle böyle biraz aştık evden çıkarken bile ceee eee burdaydim saklanmistimm felan diyordum 🙂