Nazlimu_ Kızlar kayınvalidelerinize anneler günü hediyesi aldınız mı ? Aldıysanız ne aldınız. Kendi anneme aldım şimdi ona almasam içim rahat etmez ama aklımada birşey gelmiyor.
Berilsmom13 Nazlimu_ bişey almadık yani daha doğrusu yakın zamanda ameliyat oldu bütün kardeşler olarak 2000 tl para verdik sanmıyorum daha bişey alacağımızı
dy22 Nazlimu_ aldım tabi yaranılmaz ama olsun. Hamur yoğurma mak. Ve cicek (yoladim henuz gitmedi) Insanlik bende kaldi her zamamki gbi
Nazlimu_ Berilsmom13 geçmiş olsun. Benim eşim 2 kardeş. Ablası almış hediyesini. Kendimiz alıcaz artık biz
Gizemnaz_ Elif1150Ecem aynen canım biri bana hediye olarak alsa çok sevinirim yani😂giydikçe yıpranıyor eskiyor sonuçda en iyisi o
Nazlimu_ dy22 hamur makinesi mi. Ben hayatta Alamam valla 2 sene önce biton para verip elektrikli tencere almıştım 2 senedir 1 kere bile kullanmadı. İyi almışsın kuzucum
dy22 Nazlimu_ değer bilmez bacım ama napalım kendi anneme de schaferin tencere takimi aldim ve tunik oda eksik kalmasin dedim de Boşa çaba sarf ediyoozz işte
Nazlimu_ dy22 valla bende sırf anneme aldım diye alıcam hediye yoksa hiç içimden gelmiyor. Kullanmıcak çünkü ne alsam biliyorum
Mhmdemnannesii Nazlimu_ Hediyee oda nee görsem bi ah saçını başını yolasım var görüşmüyorum kendisiyle🙄