ahmt_bebek6 Merhaba hanımlar dişlerimiz gümbür gümbür geliyor bu dönmede hiç bişey yemiyor sizin bebeklerinizin hayır demediği tarifler neler belki yer benimki de
Elika00 ahmt_bebek6 patates rendeleyip suyunu sıkıyorum içine yumurta karabiber minik tuz labne/peynir/maydonoz size kalmış ne seçtiyseniz karıştırıp tosta koyuyorum tost gibi oluyor güzel yiyor Daha çok sert şeyler yemeyi seviyor
S123mrv ahmt_bebek6 sadece yoğurt içine artık meyve salatalık yedirebilirsem yaptığım yemeği yoğurtla veriyorum birde sıcak olmayacak böyle serin serin yemek istiyor hanımefendi 9 ay 10 günlük
Dondurmalikahve ahmt_bebek6 Bebeğe göre değişir aslında daha yumuşak dile ağrı yapmayacak besinler severler benim ki meme emerdi
ahmt_bebek6 Elika00 kaç Aylık acaba bebeğiniz benimki 10 buçuk Aylık dediğiniz tarifi deneyeyim ama çok katı gıda seven bi bebek değil daha çok pütürsüz yemeyi seviyor
ahmt_bebek6 S123mrv aynen benim oğlumda 10 buçuk Aylık yoğurdu çok seviyor ona hayır diyemiyor ama yemekle karıştırsam da yemiyor tek yiyor
Elika00 ahmt_bebek6 şuan 15 aylık ama 6 aylıktan beri katı gıda veriyorum ben yani pütürlü yaptım zaten herşeyi 7 aylıkken tarhana krep falan yiyordu
ahmt_bebek6 Dondurmalikahve benimkinin de emmesi güzel ama büyüdüğü için artık doyurmaz diye düşünüp üzülüyorum yemeyince
ahmt_bebek6 Elika00 galiba her bebek Farklı şehriye falan giyebiliyor mesela ama pankeki çok yiyemiyor
Kbrbisi28 Tost ve resmen yemeyi birakti diye izgara oatatesli tost peynirli tost tarhana tost ne bukduysam yaotim 😁🤭 enazindan dişlerinide isiricam erken kasiyordu 😁🤭
ahmt_bebek6 Dondurmalikahve on buçuk Aylık sütüm de oluyor ama ne bileyim büyüdükçe doyurucuşuğu azalırmış anne sütünün öyle duymuştum
Dondurmalikahve ahmt_bebek6 Yok ya o milletin yanlış bilmesinden kaynaklı çokta büyük değil zaten yiyeceği kadar yesin emsin yeter
Kbrbisi28 ahmt_bebek6 ya iki uc isirik alsa bile seviniyordumben resmen ya o kadar uzuluyordum ki artik yemiyor diye 8. Ayda bi baslamisti 10 11 aya kadar hep boyleydi mamayi dahi istemiyordu tostla yemeyi sevmeye basladi tabi hemen degil ama bir iki hafta ugrastim sonra yemeye alisinca bu sefer mamayi hepten istemedi
ahmt_bebek6 Kbrbisi28 aynı benimki de o durumda 6,7 aylıkken maşallah o kadar güzel yyorduki taki dişler gelene kadar bide hepsi arka arkaya çıkıyor durmadan huyu yemesi çok değişti belki ilerde benimki de yemeye başlar
Kbrbisi28 ahmt_bebek6 bizimde oyle oldu su an agzi dis dolu ama derdimiz bitmedi kopek disler cok agri veriyor azi disler bu kadar aci cektirmemisti
Kbrbisi28 ahmt_bebek6 biz 1 bucuk yasindayiz artik nasil dizginliycegini biliyor dis agrisini cok sukur