Dunyams 8 aylık kızım var ben uzun kollu mevsimlik kıyafetler giydiriyorum hala şort tişörte geçemedik sizler nasıl gıydırıyorsunuz yaşadığınız şehir sıcak mı ben kilisteyim bir sıcak bir soğuk
toffeenut Dunyams istanbuldayım bir gün bir günü tutmuyor. Kışlıklar ve mevsimlikler arasında gidip geliyoruz.
Cyerg Dunyams şort t shirt havası değil zaten çoğu yerde, ben kendim bile t-shirt giyiyorsam ince ceket giyip cikiyorum. Evde normal tek kat tulum uzun kollu, dışarı çıkarken hırka, peluş hırka şişme yelek falan eğer yagmurluysa çıkmıyoruz zaten 😂
tatlibiranneo Dunyams havalar bir gün bir günü tutmuyor henüz ben de hiç yazlık giydirmedim bir ince kollu tişört giydiriyorum normal ince bir pijama giydiriyorum
Dunyams Cyerg evet öyle değil evde bende öyle giydiriyorum dışarı çıkarken soğuksa hırka veya sısme mont alıyorum kilotlu çorap falan giydiriyorum
nazlimom_ Dunyams tişört için erken. Kısa kollu zobın üstüne normal eşofman takımı giyiyor uyanınca ince yelek giydiriyorum sonra çıkarıyorum
Eymenikonunannesi14 Tşört için erken bence daha ben ince sweet uzerine yelek yada mevsimlik hirka giydiriyorum havaya gore biraz daha serinse aksam falan cikacaksak mont 🤗
Catlakbiranne Dunyams İstanbul Bir ince bir kalın giyinip duruyoruz 😅 Kısa kollu ya hiç girmedik daha