Elifffd Selam güzel anneler küçük bebekle evin düzenini oturtmak zor oluyor siz nasıl yapıyorsunuz. Uzun yıllardır çalışıyorum işten ayrıldım yeni ev hanımıyım ☺️ Temizliği en hızlı hangi sırayla yapıyorsunuz
sedaozdemir Elifffd bebeğim küçük olduğu için ben genelde her gün bir odayı yapmayı tercih ediyorum böylece evim sürekli temiz kalıyor. Mesela bir gün salonu temizliyorum süpürge silme toz alma. Ertesi gün başka oda bu şekilde. Yoksa başka türlü aynı anda yapamıyorum
Minikkopya Elifffd önce süpürüyorum sonra toz alıyorum sonra paspas yapıyorum. Bendr allahtan robot süpürge var o süpürürken ben banyo tuvalet hallediyorum onun süpürdüğü odanın önce tozunu alıyorum sonra paspas yapıyorum o sıra diğer odaları süpürüyo sırayla hallediyorum. Ama robot yokken de sıralamam böyleydi.
nazlimom_ Elifffd mnce dağınıklığı topluyorum evi süpürülcek hale getiriyorum evi süpürüyorum sonra toz alıp yerleri siliyorum tuvalet banyo temizliyorum
Deniz06 Elifffd ben önce toplarım. Süpürür, toz alır en son yerleri silerim. Banyoya girmeden önce de banyoyu yıkarım. Ben de bir günden başlayıp çekmece, dolap içlerini temizlemem istiyorum. Gün içerisinde yapabildiğim kadar yaparak günlere dağıtacağım bakalım nasıl olacak.
Atlasaren Ben önce her odayı süpür sonradan toz al sonra sil yapıyorum aynı günde bitiriyorum. Ayrı ayrı temizlesem birinin kiri diğerine gelir diye hepsini bir yapıyorum 😊 şu da var ne kadar yaparsan yap ev nankör hergün kirleniyor anlamsız şekilde 😁
Deniz06 Atlasaren şu da var ne kadar yaparsan yap ev nankör hergün kirleniyor anlamsız şekilde 😁 Cidden neden böyle oluyor ya
Atlasaren Deniz06 evde de kimse yok haaa ben eşim bebek çok anlamsız 😁 dün en son bu evin işi neden bitmiyor dedim kendi kendime cevabını bilen dürtsün beni 😂
Duyulurum Elifffd günlük temizlik ise süpürme, silme, toz alma, balkon, banyo temizliği şeklinde yapıyorum. Büyük temizliğe girismiyorum, onun yerine az az yapıyorum mesela bir gün camlar bir gün kapilar bir gün dolap içleri
Mircet Elifffd valla canım nasıl isterse 🤣 her yerde ayna var bizim Recep ivedikten farksız her yere izini bırakıyor 🤣bir fıs fıs alayım elime bezle sildireyim olmuyor malesef.Arap sabunlu suyla siliyorum.Şu gün temizlik günüm diye bişey yok her gün bi iş çıkıyor.İki gün olmadı koltukları sileli ben mutfaktayken eşim çikolatalı puding vermiş yer gök çikolata 🥲 içim bi cız etti ama neyse olan olmuş
Zeliff Elifffd evi kendi kafamda bölümlere ayırdım her gün bir yeri temizliyorum. Sık sık temizlendiği için hem temiz kalıyor hemde günde yarım saatimi alıyor. Sabah kalkınca yatakları topluyorum, çamaşırlar kurur kurumaz toplayıp katlıyorum, bulaşık biriktirmem, çöpleri bekletmem. Böyle olunca işim hemen bitiyor. Evin bir odasında kızımın oyuncakları var orayı dağıtıyor sonra geri topluyoruz. Kızım öğle uykusundaykende yemeği yapıyorum.
Mircet Elifffd çocuk küçükken evin her an temiz olması imkansız bence.Hele ki büyüdükçe bu işler kolaylaşıyor gibi görünüyor ama hep ilgi alaka bekliyor.Yani olduğu kadar
myemye_12 @Elifffd şuanda evim yok ama önceden bebeğimle ilk önce bulaşıkları hallederdim daha sonra evi toparlar siler süpürürdüm daha sonra tuvalet banyo tabi bunların hepsi anca sabahtan başlayınca akşama bitiyordu 😂 akşam yemeği yapamiyordum