Superisi Kızlar iyi akşamlar. Kızım 18 günlük ve sadece mama ile besleniyor 2 saatte bir 60 cc veriyorum sizce çok mu
ertus26 Superisi bende oyle veriyordum 10 günlüktü mama vermeye başladığımızda zaten içmek istemezse bırakır ki oğlum hep bırakırdı zaten ama sadece tosuncuk oluyorlar biraz 🙂 30cc dene yeterli geliyorsa Ne kadar sürede acıkırsa bi oyle gözlemle iyiyse 30 ver yoksa 60cc devam bizim oğlan kafasına göre her seferinde farklı içiyor 5 ay 4 günlük oldu
Deletedmom145 Superisi bence normal.bebeyin kilosuyla da alakasi var.benim beneyom 18 gunlukken 60 cc icerdi 2 saate bir
Superisi ertus26 sürekli mama ile mi beslediniz ben çok vijdan azabı yaşıyorum ve cevredende çok baskı var sanki keyfimden emzirmiyorum :(
ertus26 Superisi Benimde içim acıyor ama sütüm bebeğimi doyuracak kadar degil açlıktan sarılık olmustu oyle başladık.. ama yapacak birşey Yok Allah başka dert vermesin gayet sağlıkli Şen'de üzülme başkaları post acıyor sut fazlalığından şikayetçiler imreniyorum
ertus26 Superisi ayrıca sütte sağıyorum anne sütüyle beraber destekliyorum son damlasina kadar vermeyece calisiyorum tek basına yeterli değil az çıkıyor cünkü
Yagiz25 Neredeyse 2aylik olana kadar 30 cc yada 40 cc yiyodu.ama her bebek aynı olmaz açsa doymuyosa mecbur vereceksin
Superisi ertus26 bende sağıyorum günde en fazla 30 ml çıkıyor onuda ara öğün gibi veriyorum. İnan bende imreniyorum bide o emzirme duygusunu yaşamak isterdim. Bebeğini emzirenler gerçekten çok şanslı bu benim içimde büyük bi yara olarak kalıcak malesef :(
burcusenova [bilinmeyen] verdiğiniz miktar normal, bende gazlı bir bebek olduğu için ilk aylarda conformil mama vermiştim
Superisi zubeyde85 midesini büyütmek istemiyorum. Eşimin kuzeni geçen geldi komşumuz bebeğini mamayla besledi her istediğinde verdi çocuk obez olmuş küçük çocuğa diyet yaptırdı sonra diyince bende mamayı vermeyi korkar oldum
yaseminkocturk Kızıma Aptamil veriyorum. Ben de ortalama 2 saatte bir besliyorum, 3 saati geçirmemeye çalışıyorum. Önce 30 cc hazırlıyorum doymazsa bir 30 cc daha veriyorum.
Superisi yaseminkocturk geceleri 2 saatte bir veriyorum ama bazen 3 saati buluyor annem gündüzleri geçirme ama gecede sürekli uyandırma yoksa gece uykusu düzene girmez dedi
Superisi 1anne1bebek 60 ile doyuyor ama bazen 1.30 saat sonra tekrar istiyor bende vermiyorum saati bekliyorum o zamanda ağlama krizine giriyor kızım
ertus26 Superisi kalmasın oyle üzme kendini lütfen bir damla da çıkartana kadar kendini zorluyorsun kimi de aman emmiyor ya da tek meme emiyor diğerini emmiyor diye kesiyorlar kimi de keyfinden ama biz oyle değiliz sen mükemmel bir annesin bak benimde bugün sağdım 30 ml dolmadı bile ama bazen cok doluyor aklına getirme olmuyor diye Allah bu kadar nasip etmiş diyelim 🙏🏻