maras46ikincihesap Çok yakın bi zamanda arkadaşımın doğum günü var hediye almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım kendisi bana parfüm seti almıştı bende güzel bir şey almak istiyorum beğeneceği bir şey olsun kullansın istiyorum
kubra2608 maras46ikincihesap 2 katlı kurabiyelik alabilirsiniz ya da sunum tabakları mutfak için bi şey olabilir yani sever kadınlar 😃
Duyulurum maras46ikincihesap bana alındığında çok mutlu oluyorum ve mutlaka kullanıyorum, ✨pijama takımı✨ çok güzel bir hediye bence ☺️
maras46ikincihesap simiyyy @kubra2608 bazıları mutfak eşyalarına ihtiyaç olarak görüyor hediyeden saymıyor ya o beni kararsızlaştırıyor
kubra2608 maras46ikincihesap o zaman çanta kapalıysa şal alabilirsiniz açıksa kolye küpe bileklik tarzında şeyler olabilir
sglkc maras46ikincihesap bende öyle düşünüyorum onu kendisine değil eve almış oluyorsunuz kişisel hediye her zaman daha güzeldir. Çanta cüzdan ikilisi harika olur 🌸
maras46ikincihesap Cyerg örnek bi model atar mısınız arkadaşım tesettürlü ben 2 senedir çanta işine uzağım çocuk çantası kullandığım için açıkçası biraz da zevkime güvenemiyorum 😂😂
maras46ikincihesap kubra2608 tesettürlü fakat şal kullanmıyor eşarpta sıradan bi tane alsam olmaz marka adı altında olanların da malum fiyatlar uçuyor 800 küsürlerde bi eşarp içinde fazla pahalı var mı bildiğiniz güzel bir eşarp sayfası önerisi🥺
sezer2022 maras46ikincihesap vay parfüm seti güzel fikirmiş ben bana nevresim takımı alınmasını isterim, kol saati olur, bornozada hayır demem 😂😂
bebitonunannesi_ maras46ikincihesap bence mutfak eşyaları almayin bence herkeste fazla fqzla var bu eşyalardan.Evine kendi tarzından bi aksesuar alabilirsiniz ama
Meleklerinannesiii maras46ikincihesap hediye kutuları oluyor ya hani içerisinden makyaj malzemesi kar küresi falan çıkıyor ondan olabilir , hiçbir bayan istemem diyemez bence 😂
maras46ikincihesap Meleklerinannesiii makyaj malzemeleri inden memnun olduğunuz maskara ruj falan var mı peki
maras46ikincihesap PinkLove_ yularda arkadaşın birisine de yazdım iki senedir çanta kullanmıyorum zevkime güvenemiyorum tesettürlü arkadaşım çanta önerir misiniz
Pinar_kb maras46ikincihesap bi kutu mutluluk, muhikum gibi sitelere bakabilirsiniz. Güzel hediye kutuları oluyor. Ikisinden de alışveriş yaptım daha önce 👍