Deletedmom_42 canım iki saatte bir emzir gece ile gündüz sütü farklı diye okumuştum bir yerde. Bir de gece sana zor olur ama gündüz 1,5 saatte bir emzirebilirsin. Ben sarılık olduğu zaman diliminde saatte bir bile emzirdim bir süre ruh gibi dolaşıyordum ortada. Hastanede yattık bir meme bir şırınga ile sütümü verdim, sütümü sağıp uyuduğu zaman kaşıkla ağzına süt veriyordum 1 saatte azıcık sütü ancak bitiriyorduk bir de uyuduğu için zor oluyordu ama şükür geçti o günler. 3 saati biraz indir 2 saatte bir yap onu. Birkaç güne agirlastigini hissedersin. Bir de sütünü yaglandiracak besinler tüket, ceviz badem vs.gibi. İki göğsünü de vermeye çalış. Çevrende de bu bebek çok zayıf diyenlere aldırış etme herkes bir şey der stres yapıp mama verme. Benim bebeğime de çok zayıf diyorlardı memede çok fazla kalıyor şu an bu sefer de eşimin annesi sütün mü yetmiyor acaba niye doymuyor dedi. Hiç aldırış etmiyorum kimseye ama gündüz sürekli emmek istiyor gece normaliz. Sonradan böyle bir durum da yaşarsan eğer altını birkaç kez ıslatiyorsa bil ki süt yeterlidir. Toparlar bebeğin hiç merak etme sen, endişelenme. Seni çok iyi anlıyorum 🌸