Tgbtn almilabuss oğlum 1015 gram almış 4 aylıkken ama 4. Ayda meme reddi oluyor o yüzden emmemesi ya da az kilo alması normal
zynphl23 almilabuss benim kızımda 700 gr almıstı doktorumuz bu ayda 500 gr 1 kilo arası bekleriz demisti
Cimcikbasan 290 gr almıştı. Ben de çok üzülmüştüm ama doktorumuz normal demişti. Bence sizin bebek baya iyi kilo almis maşallah. Artık hareketlenmeye başladıkları için ilk aylara göre daha az kilo aliyorlar
almilabuss Cimcikbasan bu ay kontrol yok aslında ama ben gideceğim sanırım. 6.ayda gel dedi de dayanamamm😂 bizde sadece anne sütüyle besleniyoruz. Aslında kilomuz iyi ama içime dert oldu niyeyse
zynphl23 almilabuss suan 4.ayımız bitti 6 bucuk kiloyuz ama kilo bebekten bebege degisiyormus benim kizım ilk üc ay hic kilo almadı neredeyse 4.aydan sonra almaya basladı ki suan sadece mamayla besleniyor ona ragmen az kilo aldıgini söyluyor herkes mama şişiriyormuş
almilabuss zynphl23 bizde de durum tam tersi olduu. 4.aya kadar hep iyi kilo aldık, şimdi baya yavaşladı🙈
Cimcikbasan almilabuss Kıyaslama yapmayın her bebek ve anne farklı. Hiç dert etmeyin şu an bebeğim 10 aylık 35 haftalık doğmasına rağmen masallahi var. Doktorunuz ne diyorsa onu baz alın