Buket57 Kızlar bebeğim sadece sol göğüsten emmek istiyor sağa getirdiğim zaman ağlıyor itiyor memeyi ne yapmam lazım çok acıyor bu sefer içmeyince :(
Yekbarnes Buket57 benim ilk oğlum sadece sol göğsü aldı. 3 sene onunla beslendi. Almadığı göğsü sağıp verebilirsin tamamen süt kesilmesin diye
E2l2i2f2 Buket57 emmediği gögusten Süt tanzikli geliyordur ve sjnir oluyor kızım da aynı öyleydi önce emmek istediği göğsü verin guzelce eme dursun biraz vakit geçince diğer gogsunuzu verin alışsın
Aselmehmet Buket57 oğlum şuan 10 ayına giricek doğduğundan beri tek gogsumu emiyor diğerindede şuan süt yok zaten hiç bir sorun yasamadim
Mgf Buket57 7 aylığız hala aynı sorunu yaşıyorum. Doğduğundan beri aynı. Sağ göğsüm küçücük diğeri kocaman oldu. Sırf kesilmesin diye geceleri sağı emziriyorum. Bazn solu emerken sağa geçiriyorum. Öyle öyle 7. Aya kadar geldim
Tombikdonerartikcokpahali Buket57 benim kizim sol göğsümu 3 aylıkken bıraktı. Uzun sure oyle tek gogus beslendi ve kilolu bir bebekti ama siz orayi da sağın ve verin veya depolayin
Ebbruc Buket57 futbol tutuşunu deneyin, benim oğlumda sağ göğsümü almıyodu bende tutmayı beceremiyodum ama emzirme yastığı sayesinde futbol tutuşu yaparak emzirdim bi süre sonra memeye alışınca normal bi şekilde emdi