Öncelikle bütçemi söyleyim 5 civarı biraz geçebilir ama çok fazla değil :) travel sistem kullanıyorum aslında memnunum Kraft Prag şimdi pu diye geçiyor sanırım ama asansörümüz yok maalesef ve tek olan anneler beni anlar çocuğu çıkar güvenli bir yere bırak in diğerlerini al vs bide bebeğim 9 aylık ama kilosu yaşıtlarına göre fazla onu taşımak zaten zor gittiğimiz hastanede uzak bebek arabası da ağır olunca akşama bileklerimi hissetmiyorum eşimi ikna ettim anneler günü diyede kırmadı ama almışken en hafifi ve dayanıklı olsun istiyorum internetten üzerinden almak istemiyorum açıkçası daha önce sorun yaşadım burda babymall e bebek civil var şuan araştırıyorum joie signature tourist i çok beğendim ama mağazada var mıdır emin değilim sonra bir video da Pierre cardin vovo gördüm ama içindeki pedi sanki çabuk eskiyecek gibi geldi şimdi kardeşte düşünüyoruz oğlumuza uzun ömürlü de olmalı o tekrar alma şansım sıfır çünkü bizde birde chicco bebek arabası var liteway plus onu eltim verdi sağolsun ama çok ağır onu baston olarak arada kullanıyorum ama açıp kapamak kendiminkine göre çok daha zor çocuk yürümüyor daha kucağımdayken açamıyorum bile . Sizlerden tavsiye istiyorum aldığınız yer fiyatı vs teşekkür ederim şimdiden .