Yazaksami Aklıma hiçbişey gelmiyor, mutfağa bile girmek istemiyorum bazen.. bir fikir berin kopya çekeyim sizden😝
Balkizlarim Yazaksami kıymalı biber dolması, sebzeli mercimek çorbası, çoban salata karışık turşu irmik helvası 😇
Bebekkokusu Yazaksami Vallahi ben yemeği bir gün öncesinden palnliyorum menümü ne pişirsem die daha kolay oluyor bugünde etli nohut pirinç pilavı salata 🙌
ikibebelikanne Deletedmom_68 Gecen gün aynı menü bende vardı 😂 Kadınbudu köfteyi kıymasız yaptım eşim yemiyor diye, soslu makarna da annemin yapıp gönderdiği domates sosları vardı sarımsak rendeleyip ondan yaptım, bide semiz otu salatası yapmıştım 😊
seboss35 PinkLove_ biber dolması ve pilavı nasıl yapcan kız ikisinden birini yap yanına da çorba yap bari 😀
AlinaEmreHan1 Yazaksami ay kaç gündür yemek yapmıyordum🫠 bugün Özbek pilavı ve salata yapacağım 🙌🏽 yeter bize
ikibebelikanne Yazaksami Valla ben hiç bişey yapmadım daha, ama patates salatası, poğaça, sütlac diye düşünüyorum bakalım kızımın canı sütlaç çekmiş ordan menü bağlıyım dedim😂
ReisinKizi Yazaksami 3 aydır yemek yapmıyorum ama artık yapmam gerekecek nasıl her gün yemek yapıyorduk unuttum ben 😵💫
Birannisbirbebis ReisinKizi eşimde aynısını dedi dünden de patlıcan var unutmuşum yeter daha ne 😀Allah bereket versin