Esrefinannesi Merhaba kızlar 3 aylik bebegim var ve agzindan salya akiyor ve onunu islatacak kadar elini emiyor kollari falan islaniyor agzi kopuruyor acaba dis mi cikartiyo basina boyle birsey gelen var mi baska nasil anliyacam dis cikardigini
Sasah1441 Esrefinannesi canım bizimde aynı çünkü bu ayda ağız içi damaklarının gelişimi tamamlanıyormuş elini de yeni yeni keşfediyor bırakın elini emsin diyor Dr lar bu arada ben çok araştırdım kehribar kolye almayı düşünüyorum anında kesiyormuş salyayı ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum
Oglunasikbiranne08 Esrefinannesi benim oğlumda 3 aylık. Salyası akıyor onunda. İki elini yumruk yapıp ağzına sokup emiyor cuk cuk 😂😂😂 gayet normal cnm. Ellerini keşfediyorlar. Ve tükürük bezleri çalışmaya başladığı için salyalar akıyor maalesef
Dtcansuyldz Bebekler 3. Aydan itibaren salya akıtmaya başlayabilir ağız içi oamukcuk varsa , erken diş çıkaracaksa, ya da ellerini keşfrtmeye başladığında tükürük ve salya akıtırlar
Esrefinannesi Dtcansuyldz tesekkur ederim ama pamukcuk durumu yok evet suan zaten elleri ile konusuyor flaan ama hem salya olup hem agzina goturunce disten suphelendim
Esrefinannesi Sasah1441 aynen kehribari bende biliyorum hatta esimin bi akrabasi hediye edecek bize kendisi yapacak kolyesini ve bilekligini ama dediginiz gibi bende birazcik daha buyusun diye bekliyorum .
Minnos_31 Bizimde 3 ay 15 gunluk inanilmaz salya akiyor kehribar aldim ama takmadik boynunu sikar gibi geldi dis cikariyor galiba bu arada elini agzina okadar cok sokmaya basladiki butun parmaklarini sokuyor onceden bu kadar degildi agiz icine baktik beyaz beyaz kabarmis
Esrefinannesi Minnos_31 canim pamukcuktur buyuk ihtimalle oglum 1 aylikken onda da olmustu saglik ocagina goturdum mikostatin diye bir damla verdi o gecirdi genelde karbonatli su ile temizliyorlarmis ama doktor daha cok kucuk ve yaygin dedi cani acir kanar dedi bizde kiyamadik ilacini aldik canim hem daha kisa surede atlatiyor
Minnos_31 Esrefinannesi pamukcuk degil ilk ay olmustu dilinde sonra sonra gecti karbonatli sutla sildim bende dis yerleri altta yaygin degil
acemianne344 Bizimde aynı canım araştırdım şuan tükürük bezleri aktifleşmeye başlamış ve taha tükürüklerini yutmayı bilmedikleri için dışarı akıyo bi süre böyle olucak gayet normal bi durum sadece önğne önlük yada bi agız mendili koyun gögsü ıslammasın ıslakmkalırsa hasta olabilir
Elifum Aynı durum bize de var ve 3 aylığız çok salya akmıyor ama el emme hafif salya dilinde de geçmeyen Bi pmukçuk çok değil ama azıcık var
Ahsenay Benim kızım 2 ay 12 günlük son 1 haftadır bizimde salya akıyo elini emmeyi de öğrendi ama diş değildir herhalde değil mi daha çok erken çünkü önlük yetismiyo valla
Ebruko Aydayiz biz de canım. Durum aynı. İşaret parmağı hep agzinda. Elleri hep ıslak olduğu için sürekli soğuk. Önlük alın önü ıslak kalmasın. 1 saatte 4 5 tane önlük değiştirdiğimi biliyorum . O kadar komik ve tatlı oluyo ki yumruklarını yalarken 😄