Talhamm46 Bugün kayinvalidemoerde yattık ben rüya gördüm ve gusül amaya eve gitmek için bize gelen varmıs dedim o şekilde eve gittim duş aldım şuan abdestin kabul olmuş mudur
Aras2801 Talhamm46 yalan soyledın dıye nıye abdestın kabul olmasın. Tabıkı kabul olur. Abdesti yalandan almadın ya😀
Talhamm46 12345678fatma hayır rüya gördüm eve gidip gusül almam lazımdı kayinvaldeme rüya gördüm diyemedim eve misafir gelecek diye gittim hemej duş aldım geldim gittiler hemen dedim gusül kabul olur mu yalan soyledum diye diyorum
Doga0812 Talhamm46 tabiki kabul olur ruyalandim derseniz zaten abez kaçar. Bu arada rüyada boşalmadığınız sürece abdest almanıza gerek yoktur
annesininbiriciki Talhamm46 gusul ayri bir konu diğeri ayrı düzgün almışsaniz tabiki Allah in izniyle kabul olur
PatronBebek Talhamm46 cnm kayinvalidenin evinde rüyalanma dışında duşa girilmiyor mu? Yalanla gusül abdestinin uzaktan yakından alakası yoktur 💜
Uffsananebeslk Talhamm46 çok terledim dusa gircem de , nolcak ki bundan. Dusa girerken neden girdiğinize dair kağıt imzalatmıyorlar ya :)