Cennet1212 3 4 yas araligi icin sizce en etkili hangisidir ? Asiri bir hiriltisi var horlama ehata nefes alamiyor uyuyamiyor
Cennet1212 Asyaveannesi04 soguk hava dediğiniz cortait ventolinmi nebiluzator varda ilaclari ne kadar kullanacimi bilmiyorum
Asyaveannesi04 Cennet1212 ben nebülazötörün içine fizyolojik serum koydum ilaç vermedi doktorumuz öyle geçti çok şükür ayağının altına baby balm vicks de sürdüm
Cennet1212 cydcvk saglik ocaginda igne icin götürecektim bi bakalim umarim değildir ne dedi size peki cozum olarak ameliyatmi
cydcvk Cennet1212 alerji yüzünden şişmiş olabilir dedi alerji şurubu verdi 1 hafta sonra inerse alerjiktir mevsimseldir dedi. İnmezse ameliyat dedi. Süt ürünlerini paketli gıdaları kestim
Cennet1212 Asyaveannesi04 vick bendede var kullanayim o zaman ben ilaçli kullaniyorumda zarari olurmu bilemedim en iyisi doktora gidip danismak
Cennet1212 cydcvk bendr yarın kbbye gideceğim hirilti horlama devam ediyor agzi acik uyuyor besin alerjisi var zaten siz kbbye mi gittiniz cocuk doktorunami