Ffak Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık akşam 21.00 da uyuyor genelde ama gece 3.30 dan sonra saat başı inildeyerek uyanıyor sabahta 7.00 de ayakta. Bugün sabah farkettim ki dönüyor yatakta uyanıyor ama gece de öyle mi bilmiyorum varmı bi tüyosu olan?
Cyerg Ffak benimki de uyurken dönmeyi öğrendiğinde bir süre öyle oldu geri yüzüstü dönemedi uyandı hep. Sonra kendi kendine alıştı şimdi sekilden şekle giriyo 10 aylık😂
Hilal28 Ffak sizinki yine 3.30 a kadar uyuyormuş benimki yattıktan sonra saat balı bazen yarım saatte bir ağlıyor şimdi 10 aylık dönmeyi öğrendi rahatça uyanmıyor ama bu sefer de ayağa kalkmaya çalışıyor uykuda . Rezalet bir gece uykusu var 100 kere kalkıyor bence düzelmiyor ya😞
Umutveannesi Ffak acıktığı için olabilir mi? 3.30 gibi uyandığında beslemeyi denediniz mi sonrasında yine kalkmaya devam ediyor mu ?
Ffak Zeynepsametaras yalnız değişmişim 😀 bi ara yastık kullanıyordu şimdi yastıksız uyuyor acaba yastık engelliyormuydu diye düşünmeye başladım
Zeynepsametaras Ffak Vallahi her yolu denedim bende her türlü dönüyor beşiğin en ucuna geliyor bide kapının arasından baktıgımda bazen göremiyorum yokmuş gibi gözüküyor 😂
Tazeanne12345- Bende aynı şeyi yaşıyorum sürekli dönüyo dönünce de uyanıyo ne yapıcam şaşırdım her saat başı uyanıyoruz 🥲
Cyerg Ffak valla hatırlamıyorum ama bebekten bebeğe değişebilir, hayır gece sırtüstü koyuyorum mesela yan dönüyor bir bakiyorum yüzüstü, sabah da normal oturuyor
Ffak Hilal28 gündüz iyi uyuyor mu? Bi yerde okumustum gündüz iyi uyumayan bebekler de gece sürekli uyanma olurmus ama bizimki gündüzde iyi uyuyor anlamadım valla
Umutveannesi Ffak bende yaşamıştım o durumu o yüzden sordum. Benim oğlumda gece uykusuna geçtikten sonra sabah 4 gibi mızmızlanırdı emzik verirdim dalsın diye saat başı mızırdanırdı. Sonra mama vermeyi denedim ve bir daha uyanmadı yani açlıktanmış saat başı kalkması onu anlamıştım. Mamayı bir şekilde bitirtmeyi deneyin bence belki o şekilde işe yarar
Hilal28 Ffak gündüz çok düzenli saatinde ve uyuması gerektiği kadar uyuyor ve desteksiz uyuyor . Garibime giden de bu gece niye böyle anlamış değili
gmzshn Ffak bizimde öyleydi yer yatağı yaptım kendi döne döne uyuyor artık yer de. Beşikte dönerken çarpıp uyandırıyordu kendini