Benkeyfimkahyasi90 Kizlar bir sayfada yazmislardi un kavuruo icine az pekmez yada karadut ozu koyup bebege veriyorlsr 1 yas uzeri Ama Ben biraz sasirdim in zararli olmaz mi bebege ve neden insan bebege un verir ki
Prenses_annesi04 Benkeyfimkahyasi90 helvami yapmak istemiş acaba 😂başka bişey gelmedi aklıma yani unun zararı yokta pekmezin faydasını alması icindir heralde
livanurvealpinannesi61 Benkeyfimkahyasi90 1 yaşında bebeğin normal yemek yemesi gerek artık o tür gereksiz şeyler verilmez zaten.
Cyerg Benkeyfimkahyasi90 muhallebi gibi bende yaptım hiçbir şey yemediği zaman, yedi de. Yani şart değil tabi sağlıklı şeyler vermek yerine o tercih edilmemeli, ama unu mesela çorbalarına da koyuyoruz sağlıklı unlar var bildiğim kadarıyla. Yulaf unu vs
Anr5155 Benkeyfimkahyasi90 illa ki karnı tok olsun istiyorsan verilir neden verilmesin ama bebeğe bir faydası olmaz mideyi doldurur anca
ElfAlparsln Yedirmek için yedirmek olur o birazda tembel işi fikrimce ,ama beyaz un bizlere bile zarar çocuklara hiç verilmemeli
yellowmom8 Benkeyfimkahyasi90 normal un yerine yulaf unu felan koyabilirsiniz daha besleyici olur küçük bebeklere normal una hıc gerek yok bize bile zararları var