vaveyla_1 Çorbasını akşam yoğurtla ana öğün olarak veriyorm uyuyana kadar da bişey yemiyo gece 11 12 gibi mama içiyo ama çorbayı gündüz mü vermem lazım akşam ana öğün olarak mama mı vermem lazım?? Yanlış mı yapıyorum acaba
Dilaraortacc vaveyla_1 sadece corba yapma canım emziyorsan gün içinde emzir yoksa sabah kahvaltı öğlen yoğurt vs olabilir corba olabilir akşam da yemek ispanak pirasa makarna yesil mercimek kofte vs vs
idilSY vaveyla_1 corbayi çok sık verme, çorba zaten doyurmuyor sadece şişiriyor. Ben çorba verdiğimde icine pirinc, bulgur ya da tel sehriye ekliyorum ve ara öğün olarak veriyorum
parisbebek90 vaveyla_1 bebeklerimiz aynı. Bende kahvaltı yaptırıyorum sonra meyve. Öğlen Çorba makarna sebze yemeği falan yediriyorm. Meyvesini yediriyorm. Akşam da paşa gönlü biliyor 18.00 gibi yemek isterse yiyor. Meyve yiyor. 20:00 gibi de mama içip uyuyor
vaveyla_1 Dilaraortacc emzirmiyorum canım mama içiyo. Sabah ilk uyanınca mama sonra kahvaltı yaptırıyorum uyuyo uyanınca ara öğün olarak muhallebi irmik yapıp içine meyve ve ceviz rendeleyip veriyorm sonra isterse yine mama akşam da çorba ve yoğurt bu şekilde yapıyodum
vaveyla_1 idilSY bende aynen kıvamını yoğun yapıyorum zaten ve içine mutlaka sebzeli şehriye yada pirinç koyuyorum bazen kıvamı cıvık olunca da bebek irmiği katıp koyu yapıyorum doysun diye
Dilaraortacc vaveyla_1 yok kuzum akşam sadece corba kilo aldırmaz demişti doktorumuz artik sizin yemeklerinizden tuzsuz baharatsiz salcasiz şekilde ayrı yap Bebeğine mesela 2 günlük yap yemeği yanına yoğurt koyarsın hem doyurucu besleyici olur hem sana kolaylık olur örn bi gün makarna havuç kabak bunlardan haşla yoğurt ile yedir gibj
vaveyla_1 parisbebek90 yaa bende sabah genelde önce mama sonra kahvaltı sonra uyuyo uyanınca meyve eziyorm besleyici olsun diye içine irmik yada bebek muhallebi yapıp cevizle veriyorm akşam da akşam yemeği işte mevsiminin sebzelerinden çorba yoğurt veriyodum. Gerçi bu aralar çok az yiyo buharda sebze haşlayıp yoğurtla vermeye çalıştım bugün asla yemedi 🙃