Minikomom Serum fizyolojik ve aspiratörle temizlememe rağmen hala burnu tıkalı , tıkanıklığı nasıl giderebilirim tecrübeli olan varsa yazabilir mi 😔 Çok can sıkıcı bir durum
cgdmmbsks Minikomom kettle su koy yarım saat kaynasın ağzı açık bir şekilde evin içi nemli olsun canım biz böyle geçirdik
Serminakaya Minikomom aynı şeyi daha 2 hafta öncesine kadar yapıyordum süreli serum fiz. Verip çekiyordum süreli doluyordu günde 5 6 kez yapıyordum megerse çok yanlışmış buruna serum verip cekmicekmissin o kendi geniz akıntısı şeklinde yutacakmış yarım saat sonra ancak etkisi görünüyormuş direk serum verdiğin gibi acılmazmıs bende sürekli verip çekiyordum hırıltısı gidene kadar ama mukusun çekilmesi bebeğe yarar değil zararmış ben çok yeni öğrendim size de yararı olur inş
Kusbusra Çok temizlendiği için burun yolları kuruyor nazalnem burun damlası var yağlı bir damla temizleme sonrası bunu damlat birer damla günde üç kere damlatabilirsin doktorumuz önerdi bize biz de temizlerdik hala hırıltı olurdu bu damlanın etkisi oldu
Minikomom Serminakaya Aaa bunu bilmiyordum öyle bir deneyeceğim insanın içi gidiyor resmen birde durmuyorlar temizlerken sizdede oluyor dimi 🤦🏻♀️😔
Serminakaya Minikomom hemde nasıl ağlıyordu çocuğum anne olmak çok zor bişeyleri hep tecrübe ederek öğreneceğiz