Betuldalyan Az once bildirim geldi blog yazisi 40snde uyutma yontemi girdim baktim bebegin yuzune mendili 10.15 kez surup cekiyor bebek uyuyor 4aylik oglum uyuyacakti deneyeyim dedim oyun sandi uykusu acildi suan mendili cekistirip oyun oynuyoruz tesekkurler 😁
Hnfth Betuldalyan hahahah bizede geldi bakmak için girdim bu postu gördüm bakmaya gerek kalmadı 😂😂tşkkrler bnm oğlumda 4aylık mümkün değil uyumaz denemeyim en iyisi 😂😂😂😂😂. @gzmkrc
Yahyaaliannesi Betuldalyan 😂😂 çok güldüm😂😂 profersorlerin yda danışmanların anlattığı şeyler bizim bebeklere uymaz canım malesef bizimkiler bi farklı masallah😂😂
Deletedmom006 Betuldalyan 😂😂ayyy allah iyiliginizi versin. Oglum bugun cok huzursuz. Moralim cok bozuktu. Okuyunca istemsiz guldum iyi geldi😊
NurefsanBahar Yahyaaliannesi ahah😂 annem bisey diyor diyorum ki ama internette oyle yazmiyor. Annemin tepkisi su: " internet cocuk mu dogurmus nerden bilecekmis?" 😂😂 o hesap oldu bu da.
tubaacr Betuldalyan içiyoruz folik asitleri viraminleri ahanda böyle hiper böyle fırlama bebelerimiz oluyor anacim
ErtugrulAnnesii Betuldalyan hahaha Allah iyiliğinizi versin bi ümitle girdim güzel güzel okuyordum bide🙊😂 bizimki mendili alır yer vallaaa 😅😅