Talhamm46 Ellerim bu şekilde aşırı derece ağrısı var çamaşır suyu ile haki koltuk çok fazla siliyorum içim rahat etmiyorum 2 güne bir bu ağrı nasıl geçer çok canım yanıyor
Zeliff Talhamm46 canım niye kendine eziyet ediyorsun hiç için rahat etmezse eldiven kullan ya da araştır doğal içerikli cildine zarar vermeyen ürünlerle devam et🙁
Htc4504 Talhamm46 insanın kendine yaptığını bir köy toplansa yapamazmış !! Değer mi şu hayatta ev işi kadar nankör iş yok yap yap her gün aynı kendini fazla heba etmişsin değmez.
Tatlican Talhamm46 Ah be canm degermi agri cekmeye camasir suyuyla silme biraz ara ver haci sakir sabun cok guzl yapiyor .elin icin bildiğim bir melhem yok allah sifa versin
Yildiz52 Talhamm46 bacım koltuklari rahat bırak artık tövbe bir hastalik var ellerde sinir sıkışması bendede oluyor çok yorulunca dayanılacak gibi degil doktora git ama doktora da gitsen o kadar yormmaman gerek diyecek
incir-receli Talhamm46 benimde deterjan kaynaklı benzer şekilde oldu sağlık ocağı krem verdi 2 gün kullandım geçti postu kaybetmiyim diye yazdım, sabah kremin adını yazıcam size mutlaka deneyin
sadeturkvatandasi Talhamm46 kremler vs geçici çözümler sizin bir psikoloğa gitmeniz lazım okb siniz büyük ihtimalle
MimarAnne0 Benim de sürekli yıkadığım için böyle sol elimin üstü özellikle krem sürüyorum hafifliyor yıkayınca tekrarlıyor 1.5 aydır yıkamadan da olmuyor nasıl geçecek bilmiyorum egzama kremi falan kullanmak lazım benim krem sürünce çok yanıyor bir süre
Gunes789 Talhamm46 çamaşır suyunu deterjanı bırakmalısın bir an önce. Ya da eldiven takacaksın eziyet bu
missfortune Talhamm46 anne sütünüz varsa eğer ağrıyı geçirmez ama cildinize iyi gelir. Benim de deterjandan böyle oluyor süt biraz rahatlatıyor.
-_-hUysUzvetatlikadin Talhamm46 hemen eczaneden krem var söyleyince zaten veriyor yanlış hatırlamıyorsam stilex di ismi . Çok kötü olmuş eldiven kullan artık benim bildiğin kimyasaldan yanmıştı ondan beri kullanıyorum tabi arada unutunca yine mahvoluyor
MinikPandam_ Talhamm46 bol bol nemlendir bepanten al sür kötü olmuş çatlar yara da olur. Ayrıca eldiven kullan 2 günde bir de koltuk silinmez kendine eziyet etme